Σασμός εξελίξεις – Ξελασπώνει τον Παύλο απο την φυλακή

Σασμός εξελίξεις – Η Νάντια, ανακαλύπτοντας την αλήθεια ότι ο Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού, αντιλαμβάνεται τον ψεύτικο χαρακτήρα της Βασιλικής, που πιθανότατα προσπαθεί να την εξαπατήσει για να κρατήσει την περιουσία της.

Σασμός εξελίξεις – Ξελασπώνει τον Παύλο απο την φυλακή

Πλέον, απαιτεί εξηγήσεις και αναρωτιέται πώς μπορεί η μητέρα της να γνώριζε ότι ο Νικηφόρος ήταν γιος του Στεφανή, ενώ της έκρυβε την αλήθεια για τον πατέρα του. Παρά την απουσία του Στεφανή, η Νάντια είναι αποφασισμένη να αποδείξει τη συγγένειά της με τον Νικηφόρο με κάθε δυνατό τρόπο. Παράλληλα, η Στέλλα παρακαλεί τον Μαθιό να συνδράμει στην προστασία του Φραγκιαδάκη, ενώ η Εύα εντοπίζει τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία που θα απελευθερώσουν τον Παύλο από τη φυλακή. Σε αντίθεση με τις προσπάθειες αυτές, ο Τόλης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα που δυσκολεύεται να ξεπεράσει.

Εν τω μεταξύ, ο Χρήστος συνεχίζει την έρευνά του σχετικά με τις δραστηριότητες του Ευθύμη και τη δολοφονία του Στεφανή. Με αποφασιστικότητα, εξερευνά κάθε πτυχή της υπόθεσης, αποκαλύπτοντας μυστικά που θα μπορούσαν να αποκαλύψουν την αλήθεια πίσω από τα τραγικά αυτά γεγονότα. Με αντιφατικές σχέσεις, πολλοί χαρακτήρες παλεύουν για τη δικαιοσύνη και την ανακάλυψη της αλήθειας, καθώς ο κόσμος τους καταρρέει γύρω τους. Η Νάντια, εις μέσων του χάους, αποφασίζει να αντιμετωπίσει την αδικία και να επαναφέρει την ισορροπία, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να αντιμετωπίσει την ίδια την Βασιλική.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

 

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ