Σασμός εξελίξεις – Βυθίζονται ξανά στο πένθος

Σασμός εξελίξεις – Το επόμενο κεφάλαιο της σειράς φέρνει συνταρακτικές εξελίξεις καθώς οι Βρουλάκηδες και οι Σταματάκηδες εμφανίζονται ξανά μαυροφορεμένοι. Η Στέλλα και ο Χρήστος, παρά τις διαφορές τους, φαίνεται να ενώνονται περισσότερο μετά τις αποκαλύψεις για τα κοινά τους ενδιαφέροντα, περνώντας μία όμορφη βραδιά μαζί ενώ η αστυνομία αναζητά την Εύα, η οποία εξαφανίζεται από το ξενοδοχείο.

Σασμός εξελίξεις – Βυθίζονται ξανά στο πένθος

Η απόφαση του Παύλου να βοηθήσει την Εύα ή όχι γίνεται η κρίσιμη ερώτηση, ενώ ο Βαγγέλης προσφέρει μία λύση. Η Εύα, φεύγοντας, σχεδιάζει ένα φονικό χτύπημα κατά του Μαθιό, πληρώνοντας τον Μηνά για να τοποθετήσει έναν εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητό του. Οι δύο αδελφοί, χωρίς να γνωρίζουν τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν, κατευθύνονται προς τα χωράφια τους, ενώ η έκρηξη που ακολουθεί συνταράσσει ολόκληρη την Άνω Ποριά.

Η απώλεια ενός εργάτη των Σταματάκηδων ενώνει ακόμα περισσότερο τις δύο οικογένειες, ενώ ο Χρήστος έρχεται υπό υποψίες για τις επιθέσεις που ακολούθησαν. Πριν καλά-καλά σκεφτεί πώς να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο, ο Παύλος συναντά τον Βαγγέλη για να καταδώσουν την Εύα στις αρχές. Αποκαλύπτεται η πραγματική ταυτότητα της Εύας, που αποδεικνύεται πως είναι η αδερφή του Ευθύμη και επιδίδεται σε εκδίκηση για τον θάνατό του, αφήνοντας όλους έκπληκτους. Οι νέες εξελίξεις στη σειρά υπόσχονται να συνεχίσουν να κρατούν το κοινό σε αγωνία.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

 

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ