Σασμός εξελίξεις – Βασιλική – Αργυρώ ξανά μια γροθιά

Σασμός εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Συνάδελφοι και φίλες αχώριστες, ειδικά από τη στιγμή που συνειδητοποίησαν πως είναι ερωτευμένες με δύο αδέλφια.

Σασμός εξελίξεις – Βασιλική – Αργυρώ ξανά μια γροθιά

Η αγάπη όμως που έτρεφε η μια για την άλλη κατέρρευσε όταν η Αργυρώ έμαθε για τον πραγματικό δολοφόνο του Στεφανή. Από εκείνη τη στιγμή στάθηκε ενάντια στο Σταματακέικο και διαχώρισε τη στάση της από τους «δολοφόνους» όπως και τους χαρακτήρισε. Στα επεισόδια του β ́ μισού της σεζόν, που θα κάνει πρεμιέρα στις 14/1, η σχέση τους δεν θα έχει φτιάξει, όμως η ένταση δεν θα κρατήσει για πολύ.

Και οι δύο γυναίκες θα βάλουν «νερό στο κρασί τους» και θα προσπαθήσουν να τα βρουν για το καλό των οικογενειών τους. Η Αργυρώ θα ζητήσει από τη Βασιλική συγγνώμη με τον τρόπο της και η τελευταία θα προσπαθήσει για χάρη του Μαθιού να τη συγχωρέσει.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ