Σασμός εξελίξεις – Του κάνει το χατίρι υπο όρους

Σασμός εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς βρίσκονται σε πυρετώδεις εξελίξεις. Η Αργυρώ αντιμετωπίζει μια πρόταση από τον Αστέρη, ο οποίος επιθυμεί ένα δεύτερο παιδί, με μια μόνη προϋπόθεση: τον γάμο τους.

Σασμός εξελίξεις – Του κάνει το χατίρι υπο όρους

Παράλληλα, η σχέση τους βρίσκεται υπό απειλή από την άφιξη μιας νέας γυναίκας στο χωριό. Παρά τις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει, η αγάπη τους τους έχει κρατήσει ενωμένους. Όμως, η Σάντρα φέρνει αναστάτωση στην ισορροπία τους. Καταπονημένη από την αδιαφορία του Αστέρη έναντι των προσπαθειών της βάζει στόχο να τον κατακτήσει ενώ η Αργυρώ νιώθει ζήλια.

Η απόφαση για ένα δεύτερο παιδί φαίνεται να φέρνει ευτυχία και ηρεμία στο ζευγάρι, ενισχύοντας τις οικογενειακούς τους δεσμούς. Παράλληλα, θα σημάνει και την επέκταση της οικογένειάς τους, κάτι που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά. Παρά τις δυσκολίες και τις απειλές, η αγάπη τους θα επικρατήσει για μια ακόμα φορά. Ο Αστέρης και η Αργυρώ θα αντιμετωπίσουν μαζί κάθε πρόκληση, ενισχύοντας το δεσμό τους και διατηρώντας την αγάπη τους ακέραιη.

Πώς θα αντιδράσει η Αργυρώ στη συνεχιζόμενη προσπάθεια κατακτήσεως του Αστέρη από τη Σάντρα; Θα καταφέρει ο Αστέρης να διατηρήσει την αφοσίωσή του προς την Αργυρώ απέναντι στις προκλήσεις της Σάντρας; Πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους με την άφιξη του νέου μέλους στην οικογένεια; Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στην εξέλιξη της ζωής τους και της οικογένειάς τους;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ