Σασμός εξελίξεις – Τόσα χρόνια ονειρευόμουν τη μέρα που θα σε σκότωνα

Σασμός εξελίξεις – Το φινάλε της σειράς του ALPHA υπόσχεται καταιγιστικές εξελίξεις. Ο Αντρέας επιστρέφει στο χωριό και κατευθείαν πηγαίνει να συναντήσει την γιαγιά Ειρήνη. Η Μαρίνα τους βλέπει και ειδοποιεί τον Αντώνη, ο οποίος εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για να συλλάβει τον Αντρέα.

Σασμός εξελίξεις – Τόσα χρόνια ονειρευόμουν τη μέρα που θα σε σκότωνα

Ο Αντρέας παραμονεύει έξω από το σπίτι της Καλλιόπης, όπου μένει ο Ρούσσος, και περιμένει να τον βρει μόνο του για να του επιτεθεί. Όταν το καταφέρνει, του λέει: «Τόσα χρόνια ονειρευόμουν τη μέρα που θα σε σκότωνα. Τώρα σε έχω στα χέρια μου, αλλά δεν μου φτάνει να σε στείλω στον διάολο μια κι έξω. Θέλω να βασανιστείς όπως βασανίστηκε εκείνη και μείναμε ορφανοί με τον αδελφό μου. Εσύ και το βρομόσογό σου είστε η αιτία των δεινών μας. Παλιοφάρα Σταματάκηδες». Στη συνέχεια, βγάζει το όπλο του. Η Άννα τους βλέπει και φωνάζει τον Μαθιό για βοήθεια.

Ο Μαθιός τρέχει στο σπίτι και μπαίνει ανάμεσα στους δύο άντρες για να προλάβει το κακό. Τότε ακούγεται ένας πυροβολισμός και ο Μαθιός πέφτει στα γόνατα, χτυπημένος. Ο Αντρέας στρέφει το όπλο του στον Ρούσσο, αλλά ο Μαθιός προλαβαίνει να βγάλει το δικό του όπλο και πυροβολεί τον Αντρέα, ο οποίος πέφτει στο χώμα. Ο παπάς τους βλέπει γεμάτους αίματα, καταλαβαίνει τι έχει συμβεί και καλεί αμέσως ασθενοφόρο. Ωστόσο, στο φινάλε της σειράς “Σασμός”, ο Αντρέας πεθαίνει.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ