Σασμός εξελίξεις: Τον Αντώνη και την Μαρίνα υποψιάζεται η γιαγιά Ειρήνη

Σασμός εξελίξεις: Ο Αντώνης προσκαλεί την Μαρίνα για φαγητό, με την γιαγιά Ειρήνη να υποψιάζεται πως κάτι δεν πηγαίνει καλά, στη σειρά Σασμός. Ο αστυνόμος Αντώνης τηλεφωνεί στην Μαρίνα και την ενημερώνει πως ήρθε η στιγμή να ιδωθούν.

Σασμός εξελίξεις: Τον Αντώνη και την Μαρίνα υποψιάζεται η γιαγιά Ειρήνη

Η Ντίνα, μετά την εκδρομή τους, θεωρεί πως όλα θα πάνε καλά στην μεταξύ τους σχέση. Βέβαια, αυτό που δεν έχει υπολογίσει, είναι πως ο Αντώνης δε μπορεί να ξεπεράσει εύκολα τον έρωτα της ζωής του.

Η Μαρίνα και ο Αντώνης κανονίζουν να βρεθούν το βράδυ, με την γιαγιά Ειρήνη να τους ακούει, στη σειρά Σασμός. Κι ενώ η Μαρίνα το καλύπτει λέγοντας πως θα πάει να πάρει τα μέτρα για ένα φόρεμα πελάτισσας, η γιαγιά Ειρήνη χαμογελάει….

Εκτός από τον Αντώνη και την Μαρίνα, άλλο ένα ζευγάρι κάνει το επόμενο βήμα. Η Βασιλική πλησιάζει τον Μαθιό, ζητώντας του συγγνώμη για το ξέσπασμά της. Εκείνος, την κοιτάζει τρυφερά στα μάτια, δείχνοντας πως την συγχωρεί.

Σαν δεύτερος πατέρας, αλλά και σύζυγος, πηγαίνει το αμάξι στο συνεργείο και φροντίζει, ώστε να μη λείψει τίποτα από το σπίτι. Η Βασιλική τον ευχαριστεί, μετανιωμένη που τον κατηγόρησε για τις επιλογές του γιου της.

Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος αναρρώνει κι ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα του. Μαζί με τον Μανώλη, κάνουν σχέδια για τη νέα τους ζωή στο Ηράκλειο της Κρήτης. Βέβαια, ο Μανώλης ταλαιπωρείται ακόμα από τους εφιάλτες του.

Αποτυπώνει τις σκέψεις του σε ένα χαρτί κι είναι έτοιμος να το στείλει…

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός γιαγια ειρηνηΣασμός εξελίξεις