Σασμός εξελίξεις – Το Παρελθόν κυνηγάει τον εισαγγελέα

Σασμός εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν, καθώς το ένοχο μυστικό του εισαγγελέα έρχεται στο φως. Ένα ανώνυμο ραβασάκι αποκαλύπτει το μυστικό του παρελθόντος του.

Σασμός εξελίξεις – Το Παρελθόν κυνηγάει τον εισαγγελέα

Ο εισαγγελέας, κατευθυνόμενος στην Κρήτη για να διερευνήσει τα εγκλήματα, αναζητά να φέρει δικαιοσύνη. Με αποφασιστικότητα, επιδιώκει να λύσει την βεντέτα και να διαλύσει τα εγκληματικά δίκτυα που σαγηνεύουν την περιοχή. Ωστόσο, ένα βαρύ μυστικό επιπλέει: ο Χρήστος Γιακωβάκης φέρει επίσης το βάρος ενός φόνου που διέπραξε στο παρελθόν. Στην αγωνία του πεπρωμένου, αντιμετωπίζει τη σκληρή αλήθεια ότι ο ίδιος είναι ο ένοχος.

Ο φόνος συνέβη κατά τη διάρκεια μιας έντονης διαμάχης με έναν φίλο του, κατά τη διάρκεια μιας νύχτας όντας μεθυσμένοι τον έσπρωξε καταλάθος στον γκρεμό. Με τις αντιφάσεις του παρελθόντος να επισκιάζουν το παρόν, ο Χρήστος αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τις σκοτεινές συνέπειες των πράξεων του. Καθώς η σειρά συνεχίζει να αποκαλύπτει τα μυστικά του, η αλήθεια γίνεται αναπόφευκτη. Το ένοχο μυστικό του Χρήστου Γιακωβάκη θα αρχίσει να αποκαλύπτεται, αναδεικνύοντας μια πλευρά του που ο ίδιος ίσως να μην ήθελε ποτέ να δει στο φως της δημοσιότητας.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ