Σασμός εξελίξεις – Το όνειρο σβήνει για τον Μαθιό

Σασμός εξελίξεις – Το τραγικό τέλος του Μαθιού έρχεται και σηματοδοτεί το τέλος της βεντέτας όπως θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Ο Μαθιό σβήνει αλλά πριν απο αυτό προλαβαίνει να κρατήσει στην αγκαλιά του την κόρη του.

Σασμός εξελίξεις – Το όνειρο σβήνει για τον Μαθιό

Οι Μουντάκηδες οργανώνουν μια σειρά από επιθέσεις κατά των Σταματάκηδων, όμως οι πρώτες αποτυγχάνουν. Η επόμενη κίνησή τους, ωστόσο, θα φέρει πένθος στην Άνω Ποριά. Ο Μηνάς συλλαμβάνεται για τον εμπρησμό του αλουμινάδικου και ο Μανούσος με τον Γιάννο αποφασίζουν να αποστασιοποιηθούν για λίγο από τους Σταματάκηδες, για να μην κινήσουν υποψίες. Παρ’ όλα αυτά, όταν μαθαίνουν ότι η Βασιλική γεννά την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον Μαθιό, αλλάζουν γνώμη και σχεδιάζουν το επόμενο χτύπημα.

Εν τω μεταξύ, ο Μαθιός λίγα λεπτά μετά τον τοκετό της Βασιλικής της λέει: «Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη γη και θέλω αυτή η στιγμή να κρατήσει για πάντα». Όμως, αμέσως μετά, ο Μανούσος εμφανίζεται ξαφνικά και τον πυροβολεί πριν προλάβει να φτάσει στο αστυνομικό τμήμα του χωριού. Η είδηση σοκάρει το χωριό και τους βυθίζει σε πένθος. Στο τέλος του “Σασμού”, η Βασιλική και ο Μαθιός δεν καταφέρνουν να βρουν την ευτυχία που τους αξίζει και η κόρη τους δεν θα γνωρίσει ποτέ τον πατέρα της.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ