Σασμός εξελίξεις – Τα λόγια του μαχαιριά για την Θοδώρα

Σασμός εξελίξεις – Στο σημερινό επεισόδιο που θα προβλήθει οι εξελίξεις θα είναι σοκαριστηκές καθώς ο Γιώργος αδειάζει την Θοδώρα. Όπως θα δούμε ο Γιώργος αντιμετωπίζει μια δύσκολη απόφαση όταν αποφασίζει να διώξει τη Θοδώρα. Αντί να διατηρήσει τη σχέση τους, επιλέγει να δώσει μια ευκαιρία στην Εύα, αποφασισμένος να κοιτάξει μπροστά.

Σασμός εξελίξεις – Τα λόγια του μαχαιριά για την Θοδώρα

Η Θοδώρα, απογοητευμένη αλλά συγχρόνως ανακουφισμένη από την απόφαση του Γιώργου, προσπαθεί να επαναφέρει την ειρήνη μεταξύ τους. Του εκφράζει την επιθυμία της να μην είναι εχθροί, υποστηρίζοντας ότι δεν θέλει να ζήσουν μεταξύ τους σε μια ατμόσφαιρα εχθρότητας. Ωστόσο, ο Γιώργος της υποδεικνύει ότι αυτή τον έβαλε σε αυτήν τη θέση με τη συμπεριφορά της.

Σε έναν διάλογο που ακολουθεί, ο Γιώργος εκφράζει την ανάγκη του να κατανοήσει πώς να συνεχίσει τη ζωή του μετά τον χωρισμό. Με απορία και αναστατωμένος, την ρωτά πώς μπορεί να προχωρήσει χωρίς να την έχει δίπλα του. “Τι ακριβώς έχεις μάθει να κάνεις στη ζωή σου; Να πληγώνεις ανθρώπους και να εξαφανίζεσαι;”, της λέει ψύχρα. Η Θοδώρα, εκπλήσσεται από τη σκληρή αντιμετώπιση του Γιώργου, αμέσως αρχίζει να ψάχνει απαντήσεις. Της ζητεί εξηγήσεις για την απουσία της κατά τους προηγούμενους μήνες και για τον λόγο που δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά του.

Εκείνη, με ειλικρίνεια, του δηλώνει ότι τον νοιάζεται αλλά ο Γιώργος αποφασίζει ότι δεν επιθυμεί πλέον να συνεχίσει τη συζήτηση. Ο χωρισμός αναδεικνύει τις συναισθηματικές ταραχές και τις ερωτήσεις για το μέλλον του Γιώργου. Αν και η Εύα είναι πλέον στη ζωή του, η σκιά της προηγούμενης σχέσης του με τη Θοδώρα εξακολουθεί να τον σκοτώνει συναισθηματικά.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ