Σασμός εξελίξεις – Στήνει παγίδα στο Μαθιό

Σασμός εξελίξεις – Ο Χρήστος λέει στον Αντώνη πως η μαρτυρία της Νάντιας δεν τον πείθει και ότι ο φάκελος του Στεφανή παραμένει ανοιχτός. “Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως πρέπει να το αποκαλύψεις σε όλους,” του τονίζει ο εισαγγελέας.

Σασμός εξελίξεις – Στήνει παγίδα στο Μαθιό

Κατόπιν, όταν ο Φραγκιαδάκης ρωτά για τον λόγο αυτής της διαδικασίας, απαντά: “Αν μάθει ο Μαθιός ότι ο φάκελος του φόνου του ξαδέλφου του είναι κλεισμένος, σίγουρα θα χαλαρώσει, θα επαναπαυτεί και μπορεί να κάνει κάποιο λάθος. Έτσι, μπορούμε πιο εύκολα να φτάσουμε στην επίλυση του μυστηρίου που κρύβεται πίσω από τον θάνατο του Στεφανή. Μόνο πρέπει να μου υποσχεθείς πως δεν θα υποκύψεις ξανά στα συναισθήματά σου και ότι αυτή η συμφωνία θα παραμείνει ανάμεσά μας,” προσθέτει, με τον Αντώνη να συμφωνεί με ένα νεύμα.

Παράλληλα, οι προετοιμασίες για τις ξεναγήσεις στο οινοποιείο συνεχίζονται. Καλλιόπη, Μαρίνα, Κατερίνα και Άννα αποφασίζουν να ετοιμάσουν τις δικές τους σπεσιαλιτέ, οι οποίες θα συνοδεύουν τα ξεχωριστά κρασιά του Παύλου. Ο ενθουσιασμός τους είναι εμφανής. Παράλληλα, η Σάντρα έρχεται σε επαφή με τον Βαγγέλη, ο οποίος και προσπαθεί να την απομακρύνει από τον ηλεκτρονικό τζόγο, στον οποίο έχει εθιστεί. Εκείνη όμως, γοητευμένη από τον Αστέρη, δεν θα αργήσει να ξεκινήσει να του κάνει ερωτήσεις σχετικά με τον άντρα που της έκλεψε την καρδιά.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ