Σασμός εξελίξεις – Σώζει τον Αστέρη απο του χάρου τα δόντια

Σασμός εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα δούμε συγκλονιστικές εξελίξεις, καθώς η Σάντρα θα σώσει τον Αστέρη από βέβαιο θάνατο. Το μαγαζί του Αστέρη και του Μαθιού θα πάρει φωτιά, με τον πρώτο να παγιδεύεται μέσα σε αυτό. Η κόρη του Δημήτρη Μαρθαδάκη θα είναι αυτή που θα τον σώσει, ανακαλύπτοντας παράλληλα την αγάπη που έχει ο Αστέρης για την Αργυρώ.

Σασμός εξελίξεις – Σώζει τον Αστέρη απο του χάρου τα δόντια

Η οικογένεια Σταματάκη θα αντιμετωπίσει μια νέα περιπέτεια, παρότι όλα φαίνεται πως οι νομικές τους διαφορές έχουν λυθεί. Το αλουμινάδικο της οικογένειας θα τυλιχτεί στις φλόγες εξαιτίας λάθους χειρισμού των αδερφών κατά τη διάρκεια της εργασίας τους. Ο Αστέρης θα παγιδευτεί μέσα στη φωτιά, ενώ ο Μαθιός θα φύγει, αν και αρχικά θα προσφερθεί να μείνει για να τον βοηθήσει.

Ο Μαθιός, αφού αποχαιρετήσει τον Αστέρη, θα φύγει και λίγο αργότερα η φωτιά θα ξεσπάσει. Η Σάντρα, που θα περάσει τυχαία από το σημείο, θα καλέσει άμεσα βοήθεια όταν δει τις φλόγες. “Αστέρη, Μαθιό με ακούτε; Είστε μέσα; Έχω καλέσει βοήθεια” θα φωνάξει και λεπτά αργότερα θα προσπαθήσει να μπει μες στο μαγαζί. Με δυσκολία θα σπάσει την πόρτα για να μπει και όταν δει τον Αστέρη σε ημιλιπόθυμη κατάσταση με κίνδυνο της ζωής της θα κάνει τα πάντα για να τον τραβήξει έξω.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ