Σασμός εξελίξεις: Σε κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας μπλέκει τον Κώστα ο Διονύσης

Σασμός εξελίξεις: Ο Διονύσης ήρθε για να φέρει τα πάνω κάτω στη σειρά Σασμός. Το κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας φέρνει πολλά κέρδη, αλλά και κινδύνους. Ο ίδιος δείχνει το σκληρό κι αδίστακτο πρόσωπό του, βάζοντας σε μεγάλο κίνδυνο ακόμη και τον ξάδελφό του.

Σασμός εξελίξεις: Σε κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας μπλέκει τον Κώστα ο Διονύσης

Ο Κώστας το τελευταίο διάστημα υποφέρει. Πώς να μην βυθιστεί στην απόλυτη θλίψη, όταν όλα γύρω της διαλύονται; Αναγκάστηκε να πουλήσει τα χωράφια του και να κηρύξει “πτώχευση” στην καντίνα του. Πλέον, βγάζει μικρά μεροκάματα ως αγρότης και θλίβεται με την κατάστασή του.

Τα βάζει με την Άσπα και ξεσπάει για όλα, ακόμη και για το κολατσιό του, το οποίο φαίνεται τόσο “φτωχό”. Ο ίδιος μάχεται να μείνει μακριά από τις βρωμοδουλειές του Διονύση, είναι όμως μάταιο…

Ο Αντώνης και η Ντίνα κάνουν τα πάντα για να αποκαλυφθεί -επιτέλους- ο πραγματικός ένοχος. Κανείς δε μπορεί να φτάσει εύκολα στα βήματα του Διονύση. Έχει μάθει να κινείται υποχθόνια, χωρίς να κινεί υποψίες.

Στο μεταξύ, ο Κώστας σκέφτεται όλο και πιο σοβαρά τις νέες προτάσεις του ξαδέλφου του. Φυσικά, ο Διονύσης τον μπλέκει στα παράνομα σχέδιά του, χωρίς να τον ρωτήσει ή να ενδιαφερθεί περισσότερο.

Προχωράει στην παράδοση των αρχαίων, με τον Κώστα να μπαίνει σε τεράστιο κίνδυνο. Εκτός από τον Κώστα, ο Διονύσης θέτει σε κίνδυνο και την Σεμίνα, τη νέα ηρωίδα που έρχεται στη σειρά Σασμός φέρνοντας τεράστια ανατροπή…

Τί ενώνει τους δύο νέους χαρακτήρες και τί ρόλο θα παίξει σε αυτό ο Πέτρος Βρουλάκης;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός διονυσηςΣασμός εξελίξειςΣασμός κωστας