Σασμός εξελίξεις – Σε ικετεύω – Γίνε φύλακας άγγελος για το παιδί μου

Σασμός εξελίξεις – Ο Ανδρέας Βρουλάκης επιστρέφει στην Άνω Ποριά για να αντιμετωπίσει τον βιολογικό του πατέρα, Ρούσσο Σταματάκη. Θεωρεί ότι είναι υπεύθυνος για τον θάνατο της μητέρας του, Μαρίας, και για όλα τα δεινά που έχει υποστεί από παιδί.

Σασμός εξελίξεις – Σε ικετεύω – Γίνε φύλακας άγγελος για το παιδί μου

Η αστυνομία αποτυγχάνει να εντοπίσει τους Μουντάκηδες, οι οποίοι έχουν εξαφανιστεί, πυροδοτώντας πανικό στην ετοιμόγεννη Βασιλική. Αυτή πιστεύει ακράδαντα ότι ο κίνδυνος είναι πραγματικός και απειλεί όλους. Η ανησυχία της δεν στρέφεται μόνο στη δική της ζωή, αλλά και στην ασφάλεια του μωρού της, που έρχεται στον κόσμο σε λίγες ημέρες. Ως μητέρα, είχε απαιτήσει εκδίκηση για τη δολοφονία του Νικηφόρου από τον Λάζαρο. Κατανοεί ότι και οι Μουντάκηδες, όπως κι αυτή, ζητούν εκδίκηση για το αίμα που χύθηκε, καθώς και για τον αδελφό τους που έπεσε νεκρός μπροστά τους.

Παρότι δεν κατάφερε να εκτελέσει η ίδια την εκδίκηση που είχε σχεδιάσει, είναι αποφασισμένη να φέρει τη δικαιοσύνη με τα ίδια της τα χέρια. Πάνω απ’ όλα, τρέμει για το μέλλον του παιδιού της. Αν η μοίρα αποφασίσει να τον καταστήσει ορφανό ή να το αφήσει στη ζωή με τη μάνα του νεκρή και τον πατέρα του στη φυλακή, τι θα γίνει; Ποιος θα προστατέψει το παιδί και θα του προσφέρει την αγάπη και την ασφάλεια που χρειάζεται σε αυτόν τον ανήθικο κόσμο; Έτσι ζητά απο την Καλλιόπη να γίνει φύλακας άγγελος της κόρης της αν συμβεί το κακό.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ