Σασμός εξελίξεις – Πληρώνει για να γλιτώσει απο τις τύψεις

Σασμός εξελίξεις  – Η οικογένεια του αδικοχαμένου Σπύρου, του εργάτη που έχασε τη ζωή του όταν έγινε στόχος ενός ατυχήματος όπου ανατινάχθηκε το αυτοκίνητο των Σταματάκηδων, λαμβάνει ποσό 300.000 ευρώ. Αυτή η πράξη προκαλεί ανησυχία στον Αστέρη και τον Μαθιό, καθώς προσπαθούν να ερευνήσουν την πηγή αυτών των χρημάτων.

Σασμός εξελίξεις – Πληρώνει για να γλιτώσει απο τις τύψεις

Η Καλλιόπη υποστηρίζει ότι ο αδελφός του πατέρα τους, Ρούσσος Σταματάκης, είναι υπεύθυνος για αυτήν την ενέργεια, αλλά η έρευνα δεν τον οδηγεί πουθενά. Καταλήγουν ότι η μόνη πιθανή πηγή είναι η Εύα, που νιώθει ενοχές για τις ενέργειές της που οδήγησαν στον θάνατο του αθώου ανθρώπου. Παράλληλα η Αργυρώ, σε αναβρασμό για τον κίνδυνο που την περιβάλλει, πιστεύει ότι η Σάντρα έχει καταφέρει να επηρεάσει τον Αστέρη κατά τρόπο που την θέτει εκτός ελέγχου. Όταν η Σάντρα προβάλλει την αγγελική της πλευρά ενώπιον άλλων, η Αργυρώ νιώθει ανίκανη να αντιδράσει, καθώς είναι βέβαιη για τις κακόβουλες προθέσεις της.

Ο Μανόλης, ωστόσο, ακούει τη Σάντρα να εξηγεί στο τηλέφωνο τα ύπουλα σχέδιά της, σκοπεύοντας να διαλύσει την σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ. Η Μαρίνα, μη γνωρίζοντας τις πραγματικές προθέσεις της Σάντρας, προσπαθεί να επαναφέρει την ειρήνη μεταξύ της κόρης της και της Σάντρας. Η Αργυρώ, απαιτεί από τον Αστέρη να την απομακρύνει από τη ζωή του, δείχνοντας την αδυναμία της να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Με όλα αυτά να συμβαίνουν, ο Μαθιός βρίσκεται εκτός ελέγχου καταλήγει στη φυλακή, ενώ η Εύα διαβεβαιώνει ότι δεν είναι υπεύθυνη για το νέο απειλητικό μήνυμα κατά της οικογένειάς του. Ωστόσο, ο Μαθιός δεν φαίνεται να πείθεται.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ