Σασμός εξελίξεις – Ο Παύλος ανοίγει την καρδιά του στον Αντρέα

Σασμός εξελίξεις – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, η εξέλιξη της πλοκής υπόσχεται να αποκαλύψει τα μυστικά του παρελθόντος, καθώς ο Παύλος ανοίγει την καρδιά του στον Ανδρέα. Μια αποφασιστική προσπάθεια από τον Παύλο είναι σε εξέλιξη, καθώς επιδιώκει να θέσει ένα τέλος στην αιώνια έχθρα μεταξύ των οικογενειών Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων, φροντίζοντας να αποτρέψει περαιτέρω αιματοχυσία, καθώς η κατάσταση παραμένει εξαιρετικά τεταμένη.

Σασμός εξελίξεις – Ο Παύλος ανοίγει την καρδιά του στον Αντρέα

Σε έντονη αντιπαράθεση βρίσκονται η Βασιλική και η Αργυρώ, με την τελευταία να επιμένει στο τελεσίγραφο που παραδίδει στον Αστέρη. Ο Αστέρης, βρίσκεται σε δίλημμα, αντιμετωπίζοντας την απόφαση να υποκύψει στη σύμβουλο της καρδιάς του ή να τηρήσει το χρέος του απέναντι στον αδελφό του. Τη στιγμή που η Ντίνα αποκαλύπτει στον Γιώργο τη σχέση της Εύας με τον Αντρέα, προδίδει στον Βαγγέλη τα σχέδιά της να αντισταθεί στα σχέδια του Αντρέα εναντίον του Μαθιού.

Παράλληλα, ο Παύλος, σε μια απόφαση που θα δούμε να εξελίσσεται στη σειρά, επιχειρεί μια τελευταία προσπάθεια να θέσει τέλος στον κύκλο της βίας, αποκαλύπτοντας το παρελθόν του στον Αντρέα. Καθώς ο Αντρέας ακούει τα αποκαλυπτικά λόγια του Παύλου σχετικά με τη μητέρα του, εξοργίζεται περαιτέρω και είναι έτοιμος να εφαρμόσει το σχέδιο εξόντωσης του Μαθιού.

Παράλληλα, ο Αντώνης προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από τον θάνατο του Λάζαρου, ενώ ο Μαθιός ομολογεί την ευθύνη του, συγκινώντας βαθιά τη Βασιλική, η οποία διακρίνει την αγάπη του για εκείνη. Με έναν απρόσμενο μάρτυρα που εμφανίζεται, παρέχοντας νέο άλλοθι για τον Μαθιό, ο κύκλος των υπόπτων επαναφέρεται, ανοίγοντας νέες πτυχές της ιστορίας και ανατρέποντας και πάλι τις κάρτες του παιχνιδιού.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος