Σασμός εξελίξεις – Ο Νίκος Βερλέκης σε ρόλο έκπληξη

Σασμός εξελίξεις – Ο Χρήστος εξομολογείται στη Στέλλα τον έρωτά του, κερδίζοντας τον θαυμασμό της. Παρόλα αυτά, η Στέλλα διστάζει για την πρόταση γάμου που εκκρεμεί. Ταυτόχρονα, ο Μανόλης σκέφτεται να μην αποχωρήσει από την Άνω Ποριά, προκαλώντας αγωνία στον Παντελή και την Άννα.

Σασμός εξελίξεις – Ο Νίκος Βερλέκης σε ρόλο έκπληξη

Η συνομιλία του με τον Μαθιό και τη Βασιλική έχει απρόβλεπτες εξελίξεις. Στο νοσοκομείο, ο Αστέρης πασχίζει να αναρρώσει, ενώ οι Μουντάκηδες επιχειρούν να τον δηλητηριάσουν, αλλά αποτυγχάνουν στο τελευταίο λεπτό. Ο Αστέρης γλιτώνει από μία ακόμη απόπειρα εναντίον του, ενώ ο Μανούσος παραμένει άφαντος, ενώ οι Μουντάκηδες ετοιμάζουν τον επόμενο δολοφονικό χτύπημα τους. Ένα τηλεφώνημα του Αντρέα από το εξωτερικό ανησυχεί τον Τηλέμαχο, ενώ η ανεπιτυχής προσπάθεια σύλληψης του Μανούσου οδηγεί τον Αντώνη στα άκρα.

Παράλληλα, Μαθιός και Βασιλική περιμένουν το επόμενο χτύπημά εναντίον τους, ενώ οι εφιάλτες φαίνεται πως δεν έχουν φθάσει ακόμα στο τέλος τους. Οι Μουντάκηδες ετοιμάζουν την επόμενη επίθεση, αυτή τη φορά εναντίον του Παύλου και προσπαθούν να τον αποτελειώσουν, ενώ ο Ρούσσος Σταματάκης επιστρέφει στο χωριό, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση. Όπως έγινε γνωστό τον Ρούσσο Σταματάκη θα υποδυθεί ο πολυαγαπημένος ηθοποιός Νίκος Βερλέκης.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ