Σασμός εξελίξεις – Ο Μαθιός γλιτώνει την Βασιλική απο τον θάνατο

Σασμός εξελίξεις – Τα τελευταία επεισόδια της σειράς του ALPHA υπόσχονται καταιγιστικές εξελίξεις. Η Βασιλική χάνει την ψυχραιμία της μετά τον θάνατο του Μαθιού και φτάνει στα πρόθυρα της αυτοκτονίας.

Σασμός εξελίξεις – Ο Μαθιός γλιτώνει την Βασιλική απο τον θάνατο

Η άφιξη του Ρούσσου στο χωριό προκαλεί την οργή του Αντρέα, ο οποίος αντιδρά βίαια. Ο Τηλέμαχος επιτίθεται στον Ρούσσο, αλλά ο Παύλος τον επιπλήττει, προσπαθώντας να κρατήσει την κατάσταση υπό έλεγχο. Εντωμεταξύ, ο Μαθιός αποφασίζει να παραδοθεί στην αστυνομία. Καθ’ οδόν προς το τμήμα, θυσιάζεται για να σώσει τον Ρούσσο, ο οποίος έχει πέσει θύμα ενέδρας από τον Αντρέα. Ο Αντρέας πυροβολεί τον Μαθιό, προκαλώντας του σοβαρό τραυματισμό. Μεταφέρουν τον Μαθιό στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον σώσουν.

Τελικά, ο Μαθιός αφήνει την τελευταία του πνοή στα χέρια της Βασιλικής. Η Βασιλική καταρρέει από τη θλίψη, παρά τις προσπάθειες των γύρω της να την υποστηρίξουν. Η θλίψη της είναι τόσο βαθιά που ούτε το ίδιο το μωρό της μπορεί να την παρηγορήσει. Στην απόγνωσή της, κρατώντας τη μικρή Ματθίλδη στην αγκαλιά της, κατευθύνεται προς έναν γκρεμό με την πρόθεση να πηδήξει, ώστε να βρεθεί ξανά κοντά στον Μαθιό και τον Νικηφόρο. Την τελευταία στιγμή, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Βασιλική φαντάζεται τον Μαθιό να της ζητά να συνεχίσει τη ζωή της.

Να μεγαλώσει την κόρη τους και να δώσει ένα τέλος στη βεντέτα. Αυτή η φαντασία της δίνει τη δύναμη να κάνει πίσω και να αποφύγει το μοιραίο άλμα. Το σενάριο της σειράς κορυφώνεται με την έντονη συναισθηματική φόρτιση της Βασιλικής και το αβέβαιο μέλλον της.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ