Σασμός εξελίξεις: Ο Κώστας εξαφανισμένος! Που κρύβεται;

Σασμός εξελίξεις: Ο Σταματάκης οδηγείται στο κελί του, ντυμένος γαμπρός. Η Βασιλική και η Καλλιόπη καταρρέουν. Κανείς δε μπορεί να πιστέψει ότι μετά τον Αστέρη, κατηγορείται κι άλλος Σταματάκης για φόνο Βρουλάκη! Μετά τη φρικτή δολοφονία του Άγγελου Βρουλάκη, ο Κώστας εξαφανίζεται. Από τα στοιχεία που εντοπίζονται στο γραφείο του, αλλά και από τα δακτυλικά αποτυπώματα, κατηγορείται ο Μαθιός. Ενώ από την άλλη η Βασιλική καταρρέει και ντυμένη νύφη τρέχει στο τμήμα να μάθει τι πραγματικά συνέβη. Η Βασιλική μαθαίνει τα νέα και καταρρέει στα σκαλιά της εκκλησίας. Με δάκρυα στα μάτια τρέχει στο τμήμα για να μάθει την αλήθεια. Δε θα αργήσει να έρθει αντιμέτωπη με τον παρολίγον σύζυγό της. Ο Μαθιός θα προσπαθήσει να της πει πως είναι αθώος. Η Βασιλική δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που την βρήκε.

Σασμός εξελίξεις: Ο Κώστας εξαφανισμένος! Που κρύβεται;

Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, με τον Φραγκιαδάκη και τον νέο του βοηθό να αναζητούν στοιχεία για την εξιχνίαση του εγκλήματος. Η Άσπα είναι διαλυμένη ψυχολογικά και καταρρέει. Οι μέρες περνούν και ο Κώστας είναι εξαφανισμένος. Αυτό κινεί τις υποψίες πως κάτι δεν πηγαίνει καλά με τον συγκεκριμένο χαρακτήρα. Γιατί άραγε κρύβεται από το νησί;

Την τελευταία φορά εθεάθη στο καφενείο, να πίνει και να μιλάει άσχημα στους γύρω του. Η ψυχολογία του ήταν φοβερά άσχημη και ο πόνος του τεράστιος. Ύστερα, κανείς δε γνωρίζει που πήγε. Όπως όλα δείχνουν, ο Κώστας κρύβεται στο βουνό, απομονωμένος, ολομόναχος, σε άθλια κατάσταση. Κανείς δε γνωρίζει που βρίσκεται, με αποτέλεσμα η Άσπα να αρχίζει να τον υποψιάζεται. Πλέον, είναι πεπεισμένη πως εκείνος είναι ο φονιάς και κάνει τα πάντα για να τον κλείσει ξανά στη φυλακή.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

exelixeisΣασμόςΣασμός εξελίξεις