Σασμός εξελίξεις – Ο Γιακωβάκης ξεβρακώνει Αντώνη – Γιώργο

Σασμός εξελίξεις – Η επιστροφή του Αντώνη και της Μαρίνας στην Άνω Ποριά μετά την ολιγοήμερη απόδρασή τους φορτίζεται συναισθηματικά. Καθώς οι Σταματάκηδες και οι Βρουλάκηδες βρίσκονται σε αναταραχή, το χωριό έχει γίνει άνω κάτω και η έγκυος Βασιλική προφυλακίζεται, ο Αντώνης αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον σκληρόκαρδο εισαγγελέα.

Σασμός εξελίξεις – Ο Γιακωβάκης ξεβρακώνει Αντώνη – Γιώργο

Κατευθυνόμενος στο γραφείο του, του καταλογίζει: “Χρήστο, εκβιάζεις καταστάσεις πιέζοντας μια χαροκαμένη έγκυο. Γνωρίζεις ότι ο Λάζαρος σκοτώθηκε πέφτοντας και χτυπώντας στο κεφάλι. Ακόμη κι αν βρέθηκε το αίμα της εκεί, πιστεύεις πως μια αδύναμη έγκυος μπόρεσε και σώριασε έναν άντρα δυο μέτρα στο έδαφος;”, έτσι διατυπώνοντας την άποψή του, ενώ αναμένει απάντηση από τον εξαγριωμένο εισαγγελέα. Αυτός, εκφράζοντας την οργή του, ανταπαντά.

“Πρώτα πρέπει να μου εξηγήσετε εσείς, αστυνομικό διευθυντά, γιατί το DNA της Βασιλικής στη δική σας έρευνα δεν ταυτοποιήθηκε με το αίμα που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος. Ποιος επιχείρησε να συγκαλύψει την εμπλοκή της στο φόνο κι αν εσείς εμπλέκεστε στη συγκάλυψη. Αλλά φυσικά, αυτό θα ερευνήσουν οι προϊστάμενοί σας στην Αθήνα, τους οποίους ήδη έχω ενημερώσει για την απόκρυψη στοιχείων και την απόπειρα παραπλάνησης της εισαγγελικής αρχής”.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ