Σασμός εξελίξεις – Ο Εφιάλτης του Μαθιού παίρνει σάρκα και οστά

Σασμός εξελίξεις – Ο νέος εισαγγελέας, Χρήστος Γιακωβάκης, έρχεται να αναστατώσει τις ζωές όλων, δείχνοντας αποφασισμένος να αποκαλύψει όλες τις μυστηριώδεις υποθέσεις που περιβάλλουν την αντιπαράθεση μεταξύ των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων. Στα προσεχή επεισόδια, ο εφιάλτης του Μαθιού εξελίσσεται σε πραγματικότητα.

Σασμός εξελίξεις – Ο Εφιάλτης του Μαθιού παίρνει σάρκα και οστά

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος, επιδιώκοντας να φωτίσει τα πάντα, συγκαλεί τον Βαγγέλη στο γραφείο του, ενώ πιέζει και τον Γιώργο, ο οποίος αντιμετωπίζει τον φόβο του για τον χειρισμό των παρατυπιών που διαπράχθηκαν όσο ήταν μυστικός. Λίγο αργότερα, η Ντίνα βρίσκεται αντιμέτωπη με τις πιεστικές ερωτήσεις του Γιακωβάκη σχετικά με τον Βαγγέλη, που πλέον βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όλων.

Ωστόσο, ο αποφασιστικός εισαγγελέας γνωρίζει ότι η αρχή της υπόθεσης έγκειται στη δολοφονία του Στεφανή και υποπτεύεται τον Μαθιό για συμμετοχή, αν και δεν διαθέτει ακόμη αποδεικτικά στοιχεία. Καταλήγει να καλέσει τον Σταματάκη στο γραφείο του, ενώ ο Μαθιός εμφανίζεται μπροστά στον εισαγγελέα, έτοιμος να αντιμετωπίσει τον πιο σκοτεινό εφιάλτη του.

Ο Γιακωβάκης τον εξετάζει διεξοδικά για τον Στεφανή, αντιλαμβανόμενος ότι εκείνος βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία που συγκλόνισε την Άνω Ποριά. Τώρα, ο νέος εισαγγελέας έχει μπροστά του το δύσκολο έργο να αποδείξει τις υποψίες του. Καθώς εξελίσσονται όλα αυτά, ο Γιακωβάκης λαμβάνει μια ανώνυμη καταγγελία που αφορά τον Παύλο.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ