Σασμός Εξελίξεις: Ο αστυνόμος Αντώνης έχει φτάσει στα όριά του

Σασμός Εξελίξεις: Ο αστυνόμος Αντώνης έχει φτάσει στα όριά του. Από τη μία πλευρά παλεύει να βρει τον δολοφόνο του Στεφανή, ενώ από την άλλη μάχεται να πιάσει στα πράσα όσους μπλέκονται στο κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας, στην Κρήτη.

Σασμός Εξελίξεις: Ο αστυνόμος Αντώνης έχει φτάσει στα όριά του

Η Ντίνα βρίσκεται στο πλευρό του και προσπαθεί διαρκώς να μη του λείπει τίποτα. Οι έρευνες συνεχίζονται, χωρίς αποτέλεσμα. Οι υποψίες του Αντώνη, πως η Βασιλική έχει εραστή, δίνουν μία ελπίδα στην υπόθεση του Στεφανή.

Φυσικά, αυτό δεν μπορεί να αποδειχθεί, επομένως το μυστήριο της δολοφονίας παραμένει άλυτο. Ο Αντώνης επικεντρώνεται στο κύκλωμα της αρχαιοκαπηλίας, στο οποίο και μπλέκονται οικεία πρόσωπα, στη σειρά Σασμός. Έτοιμος να χάσει το μυαλό του, ψάχνει διαρκώς αυτούς που κινούν τα νήματα. Ο Διονύσης, όμως, γνωρίζει πολύ καλά πως να κάνει τη δουλειά του. Έχοντας πάρει στο πλευρό του τον Κώστα, συνεχίζει να φέρεται ριψοκίνδυνα.

Μεταφέρει αρχαία παράνομα και πλουτίζει. Ο Κώστας, αν και στην αρχή αρνείται, στη συνέχεια πιέζεται και παρασύρεται από τη δύναμη του χρήματος. Ο Αντώνης είναι πάρα πολύ κοντά στο να τους ανακαλύψει.

Για άλλη μια φορά, το κύκλωμα ξεφεύγει στη σειρά Σασμός, με αποτέλεσμα ο Αντώνης να γίνεται έξω φρενών. Ο πρωταγωνιστής θα έχει ένα πολύ έντονο ξέσπασμα στα επόμενα επεισόδια, με τη σκηνή αυτή να είναι ανατριχιαστική.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός εξελίξεις