Σασμός εξελίξεις – Ο Αντρέας ξεσπαθώνει – Ποια είσαι στα αλήθεια;

Σασμός εξελίξεις – Ο Αντρέας, συνεχίζοντας το μονοπάτι της εκδίκησης στη σειρά, αδιαλείπτως προσπαθεί να ενώσει τις δυνάμεις του με την Εύα, αποβλέποντας στην εκτέλεση των σχεδίων του. Θυμωμένος από τον θάνατο του Λάζαρου, ο Αντρέας διακατέχεται από την επιθυμία να προκαλέσει κακό στους Σταματάκηδες, ώστε να ικανοποιήσει το έντονο αίσθημα μίσους που τρέφει για αυτούς.

Σασμός εξελίξεις – Ο Αντρέας ξεσπαθώνει – Ποια είσαι στα αλήθεια;

Αναδεικνύοντας την Εύα ως δυνητική σύμμαχο, προτείνει την εξάλειψη του Μαθιού από το πλαίσιο της εκδίκησης. Η Εύα, ωστόσο, αντιδρά με προσοχή και επισημαίνει στον Αντρέα τη δική της πραγματική πρόθεση. Εξηγεί πως επιθυμούσε απλά να ενημερωθεί σχετικά με το παρελθόν του Μαθιού και όχι να συμμετάσχει ενεργά σε μια εκδίκηση. Παρόλα αυτά, ο Αντρέας συνεχίζει να αντιλαμβάνεται κάτι ύποπτο στη συμπεριφορά της Εύας, χωρίς ωστόσο να μπορεί να το εξακριβώσει.

Κατά τη διάρκεια μιας άμεσης συνομιλίας, ο Αντρέας αποφασίζει να θέσει τα πράγματα στο τραπέζι. Ανοιχτά την ρωτάει, “Ποια είσαι στα αλήθεια; Με αφήνεις συνέχεια με αδιευκρίνιστες απαντήσεις, ενώ εγώ από την αρχή σου έχω δείξει τον πραγματικό εαυτό.” Έχοντας αμφιβολίες για την ειλικρίνεια της, της ζητά να αποκαλύψει αν είναι μυστικός πράκτορας. Η Εύα, προκειμένου να τον παραπλανήσει, επιλέγει να του πει ψεματικά ότι είναι μυστικός πράκτορας και ότι επιθυμεί να διατηρήσει την εμπιστοσύνη του.

“Δεν πρέπει να κάνεις κάτι αν δεν σου το επιτρέψω εγώ ή αν δεν το συζητήσουμε εκ των προτέρων,” του λέει, ενισχύοντας την αίσθηση μυστηρίου γύρω από την πραγματική της ταυτότητα. Η αντιπαράθεση ανάμεσα στον Αντρέα και την Εύα επιδεινώνεται, καθώς ο πρώτος προσπαθεί να διαπιστώσει την αλήθεια πίσω από τον φραγμό που του έχει τεθεί. Το μυστήριο και η ένταση αναμένεται να αυξηθούν καθώς η σειρά εξελίσσεται.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ