Σασμός εξελίξεις – Ο Αντώνης αντιμέτωπος με το Μεγάλο Δίλημμα

Σασμός εξελίξεις – Ο Αντώνης βρίσκεται στην πιο κρίσιμη στιγμή της ζωής τουόπως θα δούμε στα τελευταία επεισόδια της σειράς. Η απώλεια του Μαθιού έχει σκοτεινιάσει το σπίτι των Σταματάκηδων. Η Βασιλική, απελπισμένη, φωνάζει “Ξύπνα Μαθιό”, αλλά κανείς δεν μπορεί να της επιστρέψει τον άνδρα της.

Σασμός εξελίξεις – Ο Αντώνης αντιμέτωπος με το Μεγάλο Δίλημμα

Ταυτόχρονα, ο Αντώνης συνειδητοποιεί με πίκρα ότι όλοι γνώριζαν για τον δολοφόνο του Στεφανή, εκτός από εκείνον. Η αβεβαιότητα τον ταλαιπωρεί, καθώς καταλήγει σε ένα μεγάλο δίλημμα: να παραμείνει πιστός στο ρόλο του αστυνομικού ή να αναζητήσει τη δικαιοσύνη με τον δικό του τρόπο, προσπαθώντας να μην πληγώσει τη μνήμη του φίλου του, Μαθιού. Οι προσεχείς εξελίξεις υπόσχονται να είναι σοκαριστικές. Ο Αντώνης βρίσκεται στο τέλος της άτυπης έρευνας του, αντιμέτωπος με την απόφαση που θα ορίσει την τύχη του και την τύχη των άλλων γύρω του.

Ο Αντώνης όπως θα δούμε δεν ξέρει αν πρέπει να ρίξει τον φόνο στον Ευθύμη για να μην ρίξει τον Μαθιό στα μάτια της κόρης του, ή να αποκαλύψει όσα του εξομολογήθηκε λίγο πριν πεθάνει ο Μαθιός, για να δικαιωθούν οι νεκροί…. Οι επόμενες εβδομάδες θα φέρουν αναταράξεις και ανατροπές για την Άνω Ποριά, καθώς ο Αντώνης θα έρθει αντιμέτωπος με τις συνέπειες των επιλογών του.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ