Σασμός εξελίξεις – Να την κάνεις σαν κι εσένα, βράχο γερό

Σασμός εξελίξεις – Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η σχέση της με την πεθερά της, την Καλλιόπη, τα σκληρά λόγια που αντάλλαξαν και τις πίκρες που βίωσε όταν έμεινε χήρα και η Βασιλική ανακάλυψε τον μεγάλο έρωτα που τη συνέδεε με τον Μαθιό, τώρα την εμπιστεύεται τυφλά.

Σασμός εξελίξεις – Να την κάνεις σαν κι εσένα, βράχο γερό

Όντας και η ίδια χήρα από τα νιάτα της, με δυο μικρά παιδιά, γνωρίζει πόσο πολύ στάθηκε στα παιδιά της και τι έκανε για να σώσει τον Μαθιό όταν έμαθε πρώτη απ’ όλους ότι εκείνος σκότωσε τον Στεφανή, βρίσκοντας το όπλο στο σπιτάκι στο βουνό. Η Καλλιόπη αποδέχτηκε το γάμο τους με τον Μαθιό, βάζοντας νερό στο κρασί της, και στήριξε το σασμό με τους Βρουλάκηδες για να δει τον Αστέρη στο πλευρό της Αργυρώς. Πάντα παραμένει βράχος για την οικογένειά της και θεωρείται η πιο κατάλληλη για να μεγαλώσει την εγγονή της, αν τυχόν χάσει και τους δυο γονείς της.

«Θέλω εσύ να αναλάβεις το παιδί. Κανένας άλλος, αν μας βρει η συμφορά που νιώθω πως έρχεται. Και να την κάνεις δυνατή και άξια, σαν κι εσένα, βράχο γερό. Να στέκει ολόρθη στις φουρτούνες της ζωής. Και να τη μάθεις να μην ντρέπεται, ούτε να λυπάται για τους γονείς που δεν πρόλαβαν να τη μεγαλώσουν. Και να είναι περήφανη για τον εαυτό της» της λέει η Βασιλική.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ