Σασμός εξελίξεις – Μείνε μακριά απο τον Αστέρη

Σασμός εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς φέρνουν συναρπαστικές ανατροπές, καθώς ο Μαθιός μιλά με οργή στη Σάντρα και την απειλεί. Από την αρχή, η Σάντρα είχε ερωτευτεί τον Αστέρη και είχε αποφασίσει να τον κατακτήσει με κάθε μέσο.

Σασμός εξελίξεις – Μείνε μακριά απο τον Αστέρη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Σάντρα στήνει ένα ύπουλο παιχνίδι, οδηγώντας τον Αστέρη και τον Μαθιό σε δύσκολη θέση. Παράλληλα, η Αργυρώ εξοργίζεται και αρνείται να δεχτεί τις εξηγήσεις του Αστέρη, οδηγώντας τους σε νέα ένταση. Η Κατερίνα, ακούγοντας μια συζήτηση ανάμεσα στη Σάντρα και τον Βαγγέλη, παρεξηγεί τα λεγόμενα της και απευθύνεται στον παπά Μιχάλη για συμβουλές. Εν τω μεταξύ, η γιατρός επιχειρεί να εγκατασταθεί στο ιατρείο του Παύλου, ενώ ο Μαθιός παρακολουθεί τις κινήσεις της και ανακαλύπτει τα σχέδιά της λέγοντας της.

“Μείνε μακριά από τον αδελφό μου”, την προειδοποιεί, όμως η Σάντρα, αντί να νιώσει ενοχές, εξοργίζεται με αυτόν. Αλλά ο Μαθιός δεν είναι ο μόνος που προκαλεί την οργή της Σάντρας. Όταν ο Βαγγέλης προσπαθεί να την αποτρέψει από τον τζόγο, εκείνη εκνευρίζεται. Ακόμα, όταν ο Παύλος τη ρωτάει αν της αρέσει κάποιος άλλος, εκείνη ξεσπάει και του επιτίθεται.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ