Σασμός εξελίξεις – Μαθιός – Βασιλική μαζί και στο θάνατο

Σασμός εξελίξεις – Οι επόμενες εξελίξεις της σειράς θα ανατρέψουν τα πάντα καθώς θα παρακολουθήσουμε τη συνάντηση του Μαθιού και της Βασιλικής με τον Νικηφόρο. Η υπόσχεσή τους να παραμείνουν μαζί μέχρι τον θάνατο θα δοκιμαστεί στα επερχόμενα επεισόδια.

Σασμός εξελίξεις – Μαθιός – Βασιλική μαζί και στο θάνατο

Το αγαπημένο ζευγάρι της σειράς, Μαθιός και Βασιλική, φαίνεται πως δεν θα επιβιώσει από την εκδίκηση των Μουντάκηδων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η σειρά-σταθμός του ALPHA αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 7 Ιουλίου, φέρνοντας ένα τέλος στις ιστορίες των πρωταγωνιστών. Παρά τη γνώση του τέλους, οι Μαθιός και Βασιλική δεν έχουν ακόμα τα αντίστοιχα σενάρια στα χέρια τους. Η ομάδα των σεναριογράφων, με αρχηγό την Εμμανουέλα Αλεξίου, ετοιμάζει μια πραγματική ανατροπή στην ιστορία τους.

Το φινάλε φαίνεται να είναι τραγικό για το ζευγάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, οι δυο τους θα πέσουν νεκροί καθώς θα είναι τα θύματα της εκδίκησης των Μουντάκηδων, κλείνοντας τα μάτια τους για πάντα ενώ βλέπουν τον γιο τους, Νικηφόρο, να τους ανοίγει την αγκαλιά του. Ο Μανούσος Μουντάκης παραδίδεται στην αστυνομία, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το θάνατό τους. Η βεντέτα μεταξύ Μουντάκηδων και Σταματάκηδων φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, αλλά η οικογένεια των Σταματάκηδων θα υποστεί μεγάλο πλήγμα.

Τίποτα δεν θα είναι όπως πριν, ενώ η επιθυμία για εκδίκηση θα εξαφανιστεί. Το φινάλε αναμένεται να φέρει ειρήνη και δικαίωση στο χωριό με τον γάμο του Αστέρη και της Αργυρώς, ο οποίος θα σημάνει το τέλος μιας αιματηρής βεντέτας.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ