Σασμός εξελίξεις – Μαθαίνει την αλήθεια και εξαφανίζεται

Σασμός εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατροπές, καθώς η Μαρίνα θα αποχωρήσει από το χωριό. Οι εξελίξεις θα σοκάρουν. Η αξιοπρεπής Μαρίνα θα ανακαλύψει το μυστικό που της έκρυβαν όλοι: τη δολοφονία του Στεφανή από τον Μαθιό.

Σασμός εξελίξεις – Μαθαίνει την αλήθεια και εξαφανίζεται

Η αντίδρασή της θα είναι άμεση, καθώς συνειδητοποιεί πως η γιαγιά Ειρήνη το γνώριζε. Ο φόβος των Σταματάκηδων ήταν να μην μάθει η Μαρίνα την αλήθεια, από φόβο για το παρελθόν της και τον άντρα της.Παρά τις προσπάθειές τους να την προστατέψουν, ο Μαθιός θα την αντιμετωπίσει ανοικτά, πηγαίνοντας στο σπίτι της. Η Μαρίνα θα ακούσει τα πάντα χωρίς να την προσέξουν, και θα σοκαριστεί.
Λίγο αργότερα, θα απαιτήσει εξηγήσεις από τη γιαγιά Ειρήνη, κατηγορώντας την για τη σιωπή της. «Πόσο καιρό ξέρεις τον δολοφόνο του Στεφανή και τον καλύπτεις;», θα τον ρωτήσει και η γιαγιά Ειρήνη θα μείνει άναυδη.

«Η Καλλιόπη και ο Μαθιός ήταν κόκκινο πανί για σένα αλλά βλέπω πως καλύπτεις το έγκλημά του και μένεις στο ίδιο σπίτι με τον Αντώνη. Να βρίζεις και να καταριέσαι την Καλλιόπη μπορείς. Να καταδόσεις το έγκλημα του γιου της για να αποδοθεί δικαιοσύνη, δυσκολεύεσαι», θα την κατηγορήσει. Και απέναντι στην Καλλιόπη όμως θα είναι απόλυτη. «Οσο ξέρω ότι ο γιος σου κυκλοφορεί ατιμώρητος, δεν πρόκειται να ηρεμήσω ποτέ. Η αντιπαράθεση θα είναι αναπόφευκτη, με τη Μαρίνα να αποφασίζει να αποχωρήσει οριστικά.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ