Σασμός εξελίξεις – Καρέ καρέ το χρονικό της επίθεσης

Σασμός εξελίξεις – Ο Μηνάς συλλαμβάνεται για τον εμπρησμό του αλουμινάδικου. Οι αρχές τον εντοπίζουν γρήγορα μετά το περιστατικό, καθώς οι μαρτυρίες οδηγούν στα ίχνη του. Το ζήτημα της ενοχής του θα αποφασιστεί στη δικαστική διαδικασία που θα ακολουθήσει.

Σασμός εξελίξεις – Καρέ καρέ το χρονικό της επίθεσης

Ταυτόχρονα, ο Μανούσος και ο Γιάννος αποφασίζουν να απομακρυνθούν προσωρινά για να αποφύγουν τις υποψίες. “Δεν μας έχουν καταφέρει οι Σταματάκηδες,” λέει ο Μανούσος. Παρόλα αυτά, η συγκέντρωση της προσοχής σε ένα τέτοιο σημείο είναι προβληματική. Συνειδητοποιώντας την αμέλεια όλων των παραγόντων, οι δυο αδελφοί αποφασίζουν να προχωρήσουν στο μεγάλο σχέδιο τους. Στο μεταξύ, η Βασιλική φέρνει στον κόσμο την κόρη της, αποτέλεσμα του έρωτά της με τον Μαθιό.

Ο Μαθιός δεν αποχωρίζεται τη γυναίκα του, υποστηρίζοντάς την καθ’ όλη τη διάρκεια της γέννας. “Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη γη,” της λέει, καθώς κραταέι τη μικρή τους κόρη. Παρ’ όλα αυτά, η μοίρα του Μαθιού είναι προδιαγεγραμμένη. Αντί για την αποκάλυψη της αλήθειας, θα βρει τον εαυτό του αντιμέτωπο με τον Αντώνη. Αντίθετα, ο Μανούσος θα είναι αυτός που θα βρεθεί σε απροσδόκητη στιγμή, πυροβολώντας τον πριν φτάσει στο αστυνομικό τμήμα.

Η ανακοίνωση του θανάτου του Μαθιού σοκάρει τους πάντες και τους βυθίζει σε βαθιά θλίψη. Παρά την προσδοκία της Καλλιόπης να ζητήσει εκδίκηση για τον θάνατο του γιου της, τελικά αποφασίζει να μην ρίξει άλλο αίμα. Απομένει με τον Παύλο στο πλευρό της, ευχόμενη να μην βιώσει καμία μητέρα ποτέ το πόνο που βιώνει η ίδια.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ