Σασμός εξελίξεις – Καρέ καρέ η σκηνή που θα μας κόψει την ανάσα

Σασμός εξελίξεις – Η σειρά του ALPHA ρίχνει οριστική αυλαία απόψε, 8/7, με μια τελευταία σκηνή που θα μας συγκινήσει βαθιά. Το διπλό επεθσόδιο, με ένα συγκλονιστικό φινάλε, θα φέρει το τέλος της σειράς μετά από τρία χρόνια. Ο γάμος του Αστέρη και της Αργυρώς θα είναι στο επίκεντρο της τελευταίας αυτής βραδιάς.

Σασμός εξελίξεις – Καρέ καρέ η σκηνή που θα μας κόψει την ανάσα

Στην Άνω Ποριά, μετά τη θυσία του Μαθιού, επικρατούν ευτυχισμένες μέρες μακριά από αίμα και τρόμο. Η μέρα του γάμου ξημερώνει και ο Αστέρης με την Αργυρώ ετοιμάζονται, όταν ένα απρόσμενο γεγονός τους τρομάζει. Ωστόσο, ο φόβος σύντομα μετατρέπεται σε έκπληξη και χαρά. Ο μεγάλος τους έρωτας επισφραγίζεται ενώπιον Θεού και ανθρώπων, ζωντανών και νεκρών, σε μία τελετή και ένα γλέντι που θα μείνει αξέχαστο στην ιστορία του τόπου. Οι αγαπημένοι ήρωες της σειράς γλεντούν με την καρδιά τους, αποκαλύπτοντας όσα κουβαλούν στην ψυχή τους και αντικρίζοντας το μέλλον με ελπίδα.

Ένα μέλλον φωτεινό, από τη μέρα που στην Άνω Ποριά επήλθε… Σασμός! Στην τελευταία σκηνή, θα δούμε χαρακτήρες που λατρέψαμε αλλά έχουν αποχωρήσει από το καστ της σειράς, σύμφωνα με το gossip-tv. Την ώρα που ο Αστέρης και η Αργυρώ ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί, παρουσία των δικών τους ανθρώπων, όπως του παπά-Μιχάλη, του Ρούσσου, της Βασιλικής, της Καλλιόπης, της Μαρίνας, του Αντώνη, της γιαγιάς Ειρήνης και του Παύλου, ξαφνικά εμφανίζονται ο Νικηφόρος, ο Μαθιός, ο Βασίλης, ο Πετρής και ο Μάρκος.

Οι άνθρωποι που πλήρωσαν με το αίμα τους αυτό το μίσος, το οποίο τελικά νίκησε η μεγάλη αγάπη του Αστέρη και της Αργυρώς, εμφανίζονται πάνω από το ζευγάρι, ενισχύοντας τη συγκίνηση της στιγμής. Η σειρά κλείνει τον κύκλο της με αυτή την συγκινητική σκηνή, αφήνοντας μια ανεξίτηλη εντύπωση στους θεατές και σφραγίζοντας μια εποχή γεμάτη συγκινήσεις και ανατροπές.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

 
ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ