Σασμός εξελίξεις – Καλλιόπη – Μαρίνα ενώνονται και …

Σασμός εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς φαίνεται να φέρνουν αναταράξεις, καθώς η Καλλιόπη και η Μαρίνα βρίσκονται σε ένταση και ενώνονται για να αποτρέψουν το κακό.

Σασμός εξελίξεις – Καλλιόπη – Μαρίνα ενώνονται και …

Η Μαρίνα πιέζει τον Αντώνη να της αποκαλύψει τα μυστικά που κρύβει, αλλά αντιμετωπίζει απόρριψη. Απογοητευμένη, η Καλλιόπη την καθοδηγεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση διαφορετικά, ελπίζοντας σε μια ρήξη που θα λύσει τις διαμάχες της οικογένειας Σταματάκη. Η γιαγιά Ειρήνη εκνευρίζεται από την προσέγγιση της Μαρίνας προς την Καλλιόπη, θεωρώντας την υπεύθυνη για πολλά από τα προβλήματά τους. Η ανοχή της λιγοστεύει και οι σχέσεις τους φτάνουν σε ένα ακόμη κρίσιμο σημείο.

Η συνάντηση της Στέλλας και της Θοδώρας με τον Χρήστο φέρνει νέες εξελίξεις, ενώ η κλήση του εισαγγελέα θορυβεί τη Στέλλα. Η ανατροπή έρχεται όταν ο Χρήστος ζητά από τη Βασιλική να καταθέσει, ξαναρχίζοντας τις υποψίες κατά της οικογένειας Σταματάκη. Αυτό τους τοποθετεί ξανά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, προκαλώντας αναστάτωση και προσπάθειες διαχείρισης της κατάστασης. Η Βασιλική, ωστόσο, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει την πίεση από τον Γιακωβάκη, ο οποίος απαιτεί ενημέρωση του Μαθιού και τη συγκέντρωση των αποδεικτικών στοιχείων.

Ο Μαθιός βιώνει εφιάλτες, ενώ ο Παντελής αυτοκατηγορείται για την κατάσταση που επικρατεί. Κανείς δεν υποψιάζεται τον πραγματικό κίνδυνο που επιφέρει η Εύα, η οποία ετοιμάζει ένα σχέδιο εκδίκησης κατά του Μαθιού, πεπεισμένη ότι είναι ο δολοφόνος του Ευθύμη. Κλεισμένη στο μίσος της, δίνει εντολή για την ολοκλήρωση του σχεδίου, αγνοώντας τις συνέπειες.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ