Σασμός εξελίξεις: Η Βασιλική Εκτός εαυτού! Ποιος φταίει για αυτό;

Σασμός εξελίξεις: Ο Μαθιός αφού δεν ρώτησε κανέναν και ενώ είχε κάνει μια συμφωνία με την μητέρα του, δεν άντεξε άλλο πήρε φόρα και είπε σε όλο το χωριό πως αγαπά την Βασιλική και είναι μαζί. Όλοι μείναν άφωνοι, το ίδιο και η Βασιλική, η οποία αμέσως μετά θα του ζητήσει εξηγήσεις για αυτό που έκανε. Μαθιός και Βασιλική δημοσιοποίησαν την σχέση τους σε όλο το χωριό.

Σασμός εξελίξεις: Η Βασιλική Εκτός εαυτού! Ποιος φταίει για αυτό;

Η Βασιλική έμεινε άφωνη με αυτή την αποκάλυψη. Δεν ήξερε τι να πει και πως να αντιδράσει. Όλο το χωριό τους κοιτούσε στα μάτια δείχνοντας όσο μπορούν την χαρά τους. Η ίδια την επόμενη κιόλας στιγμή πιάνει τον Μαθιό και του ζητά εκνευρισμένη εξηγήσεις.

Ο Μαθιός, δεν σεβάστηκε την επιθυμία της να το κρατήσουν κρυφό ακόμα λίγο και φυσικά αθέτησε και τον λόγο που είχε δώσει με την μητέρα του, Καλλιόπη, η οποία θα μάθει και αυτή την επόμενη ημέρα τα μαντάτα. Τα νέα του Μαθιού και της Βασιλικής περνούν από στόμα σε στόμα και καταλήγουν στον Νικηφόρο. Πως θα το διαχειριστεί η Βασιλική όλο αυτό, και πόσο πρόβλημα θα δημιουργήσει η συγκεκριμένη κατάσταση στην σχέση της με τον Μαθιό;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός εξελίξεις