Σασμός εξελίξεις: Η σκηνή που θα κόψει την ανάσα με Καραπάνο και Γεράσιμο

Σασμός εξελίξεις: Ο Γεράσιμος, διψασμένος για εκδίκηση, αποφασίζει να φτάσει την κατάσταση στα άκρα. Θέλει να δει τον πατέρα του να υποφέρει, να πληρώνει ένα προς ένα τα λάθη του παρελθόντος. Πατέρας και γιος θα σταθούν απέναντι για τελευταία φορά, αποχαιρετώντας οριστικά ο ένας τον άλλον.

Σασμός εξελίξεις: Η σκηνή που θα κόψει την ανάσα με Καραπάνο και Γεράσιμο

Ο Καραπάνος, εξορισμένος από τον νεαρό αστυνομικό, αποφασίζει να βάλει ένα τέλος σε αυτή την παράνοια, ο αδίστακτος αυτός εγκληματίας καταφέρνει να αποδράσει από τις φυλακές. Σκοπός αυτής της απόδρασης, είναι να εντοπίσει τον Γεράσιμο και να τον σκοτώσει. Μόλις ο Βλάσης Καραπάνος στέκεται απέναντι από τον Γεράσιμο, βγάζει το όπλο του και τον σκοτώνει εν ψυχρώ. Ο Γεράσιμος πέφτει νεκρός στο έδαφος, με την Στέλλα να μη μπορεί να διανοηθεί το μεγάλο κακό που την βρήκε.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο Καραπάνος συλλαμβάνεται ξανά. Τότε, φτάνει η είδηση στο κελί πως ο Γεράσιμος ήταν ο γιος του. Ο κόσμος του καταρρέει. Μη μπορώντας να σηκώσει αυτό το τεράστιο βάρος στις πλάτες του, αυτοκτονεί. Η σκηνή αυτή αναμένεται να σοκάρει το τηλεοπτικό κοινό.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

exelixeisΣασμόςΣασμός εξελίξεις