Σασμός εξελίξεις – Η ψυχή μου θα αναπαυθεί μόνο αν σε δω να αλλάζεις

Σασμός εξελίξεις – Στα επεισόδια του β ́ μισού της σεζόν, άπαντες γυρίζουν την πλάτη στον Αντρέα αφού συνειδητοποιούν πως από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο χωριό, οι σχέσεις όλων διαταράχθηκαν. Μέσα σε αυτούς είναι ο αδελφός του Τηλέμαχος, που του λέει μεν ότι τον πονάει αλλά ότι δεν θέλει να έχει καμία συμμετοχή στα επόμενα σχέδια του για τη βεντέτα, αλλά και η γιαγιά η οποία, σε μια κατ’ ιδίαν συζήτησή τους, θα του τονίσει: «Αυτή μάλλον είναι η τελευταία φορά που βρισκόμαστε, Αντρέα.

Σασμός εξελίξεις – Η ψυχή μου θα αναπαυθεί μόνο αν σε δω να αλλάζεις

Φύγε, γύρνα στα καράβια σου και ξάνοιξε στους ωκεανούς που θα αρμενίζεις να αλλάξεις ρότα την ψυχή σου. Και αν ποτέ τα καταφέρεις, ο τόπος σου θα είναι εδώ. Εγώ θα έχω φύγει μακριά. Μα αν σκέφτεσαι καθόλου τη θεία σου, να ξέρεις ότι η ψυχή μου θα αναπαυτεί μόνο αν σε δω να αλλάζεις». Εκείνος βουρκωμένος θα φύγει από το σπίτι της αλλά θα σκεφτεί πολύ σοβαρά τα λόγια της. Εκτός από τους παραπάνω όμως, και ο Παύλος θα μπει στη διαδικασία να του μιλήσει.

Παρά τις διαφωνίες τους, ο ξάδελφος του θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει, όμως τα ψέματα που θα πει ο Αντρέας προκειμένου να του αποσπάσει ένα χρηματικό ποσό, θα κάνουν τον Παύλο να μετανιώσει για τη θετική του διάθεση. Η Εύα είναι εκείνη που θα βρεθεί στο πλευρό του, ενώ θα είναι και η μόνη που θα υποστηρίζει πως δεν θα λύσει τα προβλήματά του με το να φύγει από το χωριό. «Πίστεψέ με, αυτό που σου δίνω, τη φιλία μου, είναι πιο σημαντικό από αυτό που θέλεις εσύ από μένα. Από την αρχή ωστόσο σου είχα πει ότι δεν είμαι εδώ για έρωτες, οπότε μη με κατηγορείς για κάτι», θα του πει λίγο πριν εκείνος φύγει από την Κρήτη.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ