Σασμός εξελίξεις – Η Μαρίνα τιμωρεί τον Μαθιό

Σασμός εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Μαρίνα αποφασίζει να στείλει τον Μαθιό ενώπιον της αστυνομίας. Ο Μαθιός, αντιμέτωπος με τον χειρότερο του φόβο, αρχίζει να βλέπει να ξετυλίγεται το κουβάρι της ενοχής του για τη δολοφονία του Στεφανή.

Σασμός εξελίξεις – Η Μαρίνα τιμωρεί τον Μαθιό

Αυτό το σκοτεινό μυστικό, που φέρει την ευθύνη για τη βεντέτα μεταξύ των οικογενειών και τις αδικαιολόγητες απώλειες αθώων, έρχεται στο φως. Αν και γνώστες της αλήθειας επιλέγουν να σιωπήσουν για να σταματήσει αυτό το κύμα αίματος, η Μαρίνα, ανακαλύπτοντας την αλήθεια από συζήτηση ανάμεσα στον Μαθιό και την γιαγιά Ειρήνη, αντιμετωπίζει ένα σοκ. Η σχέση της με τον Μαθιό και την γιαγιά καταρρέει, και η ίδια εκφράζει την οργή της για τα ψέματα, αποκαλύπτοντας τη σκληρότητά της.

Η Μαρίνα συντετριμμένη για τον Πετρή, που υπέφερε από φήμες ότι ήταν ο δολοφόνος, αναζητά δικαιοσύνη και εκδίκηση εναντίον του Μαθιού. Παράλληλα, η υπόνοια ότι το μυστικό του Μαθιού πλησιάζει στην αποκάλυψή του τον τρομάζει για το μέλλον του. Ο Χρήστος συνεχίζει την αναζήτηση του παρελθόντος του Μαθιού, ενώ ο Αντώνης ανακοινώνει ότι παλιές υποθέσεις θα ξανανοίξουν, πλησιάζοντας στην αρχή του τέλους για τον Μαθιό.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ