Σασμός εξελίξεις – Η καπετάνισσα στριμώχνει τον Γιακωβάκη

Σασμός εξελίξεις – Ο εισαγγελέας, αφήνοντας σαφές ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει καμία ελαφρά τιμωρία, επανορθώνει τον παρελθοντικό χάρτη της δικαιοσύνης, ξανανοίγοντας μια υπόθεση που αναπτερώνει ανάμεικτα συναισθήματα.

Σασμός εξελίξεις – Η καπετάνισσα στριμώχνει τον Γιακωβάκη

Η Καλλιόπη, πρωτοστατούσα στον κατάλογο των εμπλεκομένων, θα αντιμετωπίσει την σοκαριστική αλήθεια που αποκαλύπτεται από τη Βασιλική. Αποφασισμένη να διατηρήσει την ανέγγιχτη εικόνα της οικογενείας της, αποτελεί αντικείμενο συζητήσεων με τους γιους της σχετικά με το πώς θα προστατευτούν από την επικείμενη περιπέτεια. “Πρέπει να βρω αυτόν τον εισαγγελέα και να του πω τα δικά μου, έχει προκαλέσει τρόμο σε όλο το χωριό.

Από τότε που έφτασε, όλοι έχουμε χάσει τον ύπνο μας…”, αναφέρει η Καλλιόπη, αγνοώντας τις παρακλήσεις του Μαθίου να μην εκτίθεται σε ενδεχόμενο κίνδυνο. Αντίστοιχα, ο Αντώνης βρίσκεται σε δίλημμα όσον αφορά τις απαντήσεις προς τον Χρήστο Γιακωβάκη. Παρότι τον παρακαλεί να μην είναι ειλικρινής σε ορισμένες ερωτήσεις, αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι, κατά τον θάνατο του Στεφανή Σταματάκη, είχε υποπτευθεί τον Μαθίου.

Ωστόσο, επειδή δεν υπήρχαν επαρκή στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τις υποψίες, η έρευνα είχε τελειώσει.
“Εδώ είναι το πρόβλημα, Αντώνη. Σκέφτεσαι με το συναίσθημα και δεν βλέπεις το μεγάλο πλάνο. Δεν επιτρέπεις στο ένστικτό σου να σε οδηγήσει”, του επισημαίνει ο Χρήστος, τον προκαλώντας να αναθεωρήσει την προσέγγισή του.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ