Σασμός εξελίξεις – Η Καπετάνισσα καταρρέει – Μαθαίνει οτι..

Σασμός εξελίξεις – Δραματικές είναι οι στιγμές στο νοσοκομείο για τον Αστέρη. Στο αποψινό επεισόδιο η Καλλιόπη μαθαίνει ότι τα νέα για την υγεία του είναι άσχημα. Ο Δημήτρης την ενημερώνει για την κατάσταση του Αστέρη, αναστατώνοντάς την βαθιά.

Σασμός εξελίξεις – Η Καπετάνισσα καταρρέει – Μαθαίνει οτι..

Η Αργυρώ συγκλονίζεται όταν μαθαίνει την εμπλοκή της Βασιλικής στον θάνατο του Λάζαρου. Τα νέα αυτά διαλύουν την εικόνα που είχε για τη φίλη της. Την ίδια στιγμή, ο Τηλέμαχος ανακαλύπτει κάτι απρόσμενο για τον Αντρέα και το μοιράζεται με τη Μαρίνα και τη γιαγιά Ειρήνη, αφήνοντας έξω την Εύα, που πλέον δεν εμπιστεύεται. Ο Παύλος αποφυλακίζεται, γεμίζοντας χαρά στο χωριό, ενώ ο Αντώνης ενημερώνει το Μαθιό και τη Βασιλική πως δεν μπορεί πλέον να την προστατεύσει από τον Χρήστο.

Οι σχέσεις τεντώνουν ακόμα περισσότερο, καθώς οι αποκαλύψεις και οι αναταραχές διαλύουν τις προκαταλήψεις και τις ασφάλειες που υπήρχαν. Εν τω μεταξύ, ο εισαγγελέας είναι κοντά στο να αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό του, αναστατώνοντας ακόμα περισσότερο τον καθένα και ετοιμάζοντας το έδαφος για νέες αναταραχές και αποκαλύψεις. Τίποτα δεν είναι πλέον βέβαιο, καθώς οι ζωές των χαρακτήρων διασταυρώνονται σε μια πλοκή γεμάτη ανατροπές και αναταραχές.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ