Σασμός εξελίξεις – Η γιαγιά Ειρήνη χάνει τα λογικά της

Σασμός εξελίξεις – Η Γιαγιά Ειρήνη βρίσκεται σε απόγνωση που την οδηγεί προς την παράνοια, καθώς απομονώνεται από όλους στην Άνω Ποριά. Οι σχέσεις της έχουν καταρρεύσει, και κανείς πλέον δεν της παρέχει την απαραίτητη στήριξη. Κατηγορείται για τα μυστικά που κράτησε κρυφά και που φέρνουν τις δυο οικογένειες σε αυτήν την ταραχώδη κατάσταση.

Σασμός εξελίξεις – Η γιαγιά Ειρήνη χάνει τα λογικά της

Ακόμα και ο Τηλέμαχος, που ήταν στο πλευρό της και την στήριζε, απομακρύνεται μετά την αποκάλυψη ότι ο πατέρας του Αντρέα είναι ο Σταματάκης. Η Γιαγιά Ειρήνη ταλαιπωρείται από την απομόνωση και την απόρριψη, και περιφέρεται ανάμεσα στους τάφους, μιλώντας στους νεκρούς και χάνοντας σταδιακά τα λογικά της. Η συμπεριφορά της αποθάρρυνε ακόμα και τους πλησιέστερους της, καθώς δεν αντέχουν πλέον τις συνεχείς ψεύτικες και παραπλανητικές της κινήσεις.

Καθώς η απόρριψη αυξάνεται, η Γιαγιά Ειρήνη βυθίζεται σε μια απόλυτη μοναξιά, όπου η μόνη της συντροφιά είναι οι σκιές των νεκρών. Οι περίεργες κινήσεις της και η ανησυχητική συμπεριφορά της δείχνουν τη σταδιακή κατάρρευση στην ψυχική της υγεία. Όμως, κανείς δεν είναι εκεί για να την στηρίξει ή να την βοηθήσει να ξεπεράσει αυτήν την δύσκολη στιγμή, καθώς έχουν απομακρυνθεί όλοι από αυτήν την συμπεριφορά της.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ