Σασμός εξελίξεις – Η Δολοφονία, οι Συγκρούσεις και το Ανερχόμενο Φινάλε

Σασμός εξελίξεις – Στο σημερινή  εκπομπή Super Κατερίνα, που προβλήθηκε σήμερα 18 Δεκεμβρίου, ο Γιώργος Γεροντιδάκης επισκέφθηκε το στούντιο ως καλεσμένος, αναδεικνύοντας μερικές από τις συναρπαστικές εξελίξεις στον ρόλο του στη σειρά “Σασμός”.

Σασμός εξελίξεις – Η Δολοφονία, οι Συγκρούσεις και το Ανερχόμενο Φινάλε

Καθώς υποδύεται τον χαρακτήρα του Γιώργου, αποκάλυψε ότι ο ρόλος του εξελίσσεται με έντονο τρόπο. Ο Γιώργος, εγκλωβισμένος στην εργασία του, παλεύει με προσωπικά ζητήματα, βρίσκεται σε έναν κόσμο εργασιομανίας, και αντιμετωπίζει την πικρία της εγκατάλειψης. Ο χαρακτήρας του είναι αυστηρός και μυστηριώδης, διαχειρίζεται τις δυσκολίες μόνος του, ενώ εκφράζει την επιθυμία του για χαρά και ικανοποίηση.

Σχολιάζοντας την είσοδο του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη στη σειρά, ο Γεροντιδάκης αποκάλυψε ότι ο ρόλος του είναι πιο δυναμικός και διαβασμένος. Ο Δαδακαρίδης θα παίξει τον χαρακτήρα που αναζητά απαντήσεις και θα αναταραχθεί σε μια δυναμική σχέση με τον Γιώργο, δίνοντάς του τη θέση που του αξίζει. Υπογράμμισε επίσης την εμφάνιση σύγκρουσης και συνεργασίας μεταξύ τους.

Τέλος, παραχώρησε ένα ανατρεπτικό σπόιλερ, αναφέροντας ότι ο Σασμός ξεκινά με μια δολοφονία και πως αυτή η υπόθεση θα αναπτυχθεί περαιτέρω. Κατέληξε προβλέποντας ότι μετά τα Χριστούγεννα οι εξελίξεις θα τρέχουν γρήγορα προς το φινάλε της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος