Σασμός εξελίξεις – Η Αργυρώ σπάει – Του δίνει δεύτερη ευκαιρία

Σασμός εξελίξεις – Ο Αστέρης, συγκλονισμένος από την απώλεια της Αργυρώς στη σειρά, αναθεωρεί τη στάση του και αποφασίζει να αναλάβει δράση για να την κερδίσει ξανά.

Σασμός εξελίξεις – Η Αργυρώ σπάει – Του δίνει δεύτερη ευκαιρία

Η Αργυρώ, απογοητευμένη από το γεγονός ότι ο Αστέρης έθεσε την οικογένειά του πάνω από εκείνη, αποφασίζει να απομακρυνθεί και να φύγει με τον γιο τους. Ο Αστέρης, μετά τη χαμένη της αναλαμπή, συνειδητοποιεί το λάθος του και την αφήνει να φύγει. Κατανοεί ότι η ζωή τους έχει αλλάξει δραματικά και ότι έχει χάσει το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή του. Η απώλεια της Αργυρώς συνεπάγεται την είσοδο του Αστέρη σε ένα σκοτεινό κενό. Τίποτα δεν φαίνεται ίδιο χωρίς εκείνη.

Σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή, η Μαρίνα αναδύεται ως ένας αξιόπιστος σύμμαχος και τον καθοδηγεί προς τον τόπο όπου ίσως βρίσκεται η Αργυρώ. Ο Αστέρης, με σκοπό να ανακτήσει την αγαπημένη του, κατευθύνεται προς τον Πειραιά. Εκεί, εκτός από τη συνάντηση με την Αργυρώ, προσπαθεί να πείσει την αφέντρα του ότι ο Μαθιός δεν είναι φονιάς. Παράλληλα, συνοδευόμενος από την απαλλαγή του Μαθιού από την κατηγορία για τη δολοφονία του Λάζαρου, ελπίζει σε ένα νέο ξεκίνημα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αστέρης εντοπίζει την Αργυρώ και την παρακαλεί να επανενωθούν. Επιχειρεί να της εξηγήσει την αλήθεια και να την πείσει ότι ο Μαθιός είναι αθώος. Αναφέρει τις δυσκολίες που πέρασε η Βασιλική με τον Στεφανή ως παράδειγμα αγάπης που ξεπερνά τα εμπόδια. Παρόλο που αρχικά η Αργυρώ δείχνει αποφασισμένη να μείνει μακριά, σιγά σιγά υποκύπτει στο βάρος των συναισθημάτων της. Η αγάπη της για τον Αστέρη υπερισχύει και δίνει μια νέα ευκαιρία στη σχέση τους.

Εκφράζει επίσης την επιθυμία του Πετράκη να μεγαλώσει σε μια ενωμένη οικογένεια. Έτσι, η αναστροφή του Αστέρη στην ενεργητική του στάση, η αναζήτηση της Αργυρώς και η προσπάθεια επανόρθωσης των λαθών του αποτελούν τον πυρήνα της πλοκής, προσδίδοντας ένταση και συναισθηματική βάθυνση στην εξέλιξη της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ