Σασμός Εξελίξεις: Η Αργυρώ εκμυστηρεύεται το μυστικό της στον Σταύρο

Σασμός Εξελίξεις: Η μεγάλη στιγμή της Μαρίνας φτάνει. Είναι έτοιμη να δώσει τον λόγο με τον Αντώνη και επιτέλους το ζευγάρι να επισημοποιήσει τη σχέση του. Ο αρραβώνας, όμως, θα επισκιαστεί από μία δυσάρεστη εξέλιξη.

Σασμός Εξελίξεις: Η Αργυρώ εκμυστηρεύεται το μυστικό της στον Σταύρο

Η Αργυρώ μέρα με τη μέρα χειροτερεύει κι η κατάστασή της γρήγορα θα ξεφύγει με τη Μαρίνα να μαθαίνει το πρόβλημα υγείας της κόρης της, στο «Σασμό», και να καταρρέει.

Η Αργυρώ προσπαθεί να κρύψει το πρόβλημα υγείας που έχει. Ο Άγγελος, όμως, δε θα αργήσει να το μάθει και προσπαθεί να την πείσει με κάθε τρόπο ότι η ζωή της κρέμεται από μία κλωστή και πρέπει να δράσει άμεσα.

Η Αργυρώ δε θέλει να χαλάσει σε καμία περίπτωση τη μεγάλη αυτή βραδιά. Ωστόσο, παίρνει μία βαθιά ανάσα και εκμυστηρεύεται το μυστικό της στον Σταύρο. Ο άντρας της δεν μπορεί να χωνέψει αυτή τη συμφορά που έτυχε στην οικογένειά του.

Πριν προλάβει καλά καλά να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει, η Αργυρώ καταρρέει και μεταφέρεται άμεσα στο νοσοκομείο. Η Μαρίνα κι ο Αντώνης βρίσκονται σε κατάσταση σοκ με αυτήν την εξέλιξη.

Η Μαρίνα παρακαλάει το Θεό μέσα από την ψυχή της να προστατεύσει την κόρη της και να μην υπάρξει άλλη τραγωδία στην οικογένειά της.

Η Αργυρώ είναι πλέον πεπεισμένη ότι δεν μπορεί να κρύψει άλλο το πρόβλημα υγείας της, στο «Σασμό» κι έτσι το αποκαλύπτει στη Μαρίνα. Η Μαρίνα ακούγοντας από το στόμα της κόρης της τι έχει, καταρρέει. Ο Αντώνης βρίσκεται στο πλευρό της για να την αγκαλιάσει σφιχτά και να τη στηρίξει σε μία ακόμη δύσκολη στιγμή.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός ΑργυρόΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια