Σασμός εξελίξεις – Φινάλε βουτηγμένο στο αίμα

Σασμός εξελίξεις – Με διπλό φονικό έρχεται το τέλος του σειράς που μας κράτησε συντροφιά για τρεις σεζόν και θα συγκλονίσει την Άνω Ποριά. Ο Αστέρης, έχοντας περάσει πολλά στις τρεις σεζόν, ταλαιπωρείται μέχρι το φινάλε, πριν απολαύσουμε τον πολυπόθητο σασμό και το ευτυχές τέλος του με την Αργυρώ.

Σασμός εξελίξεις – Φινάλε βουτηγμένο στο αίμα

Πριν όμως αυτά, γίνεται θύμα εκδίκησης από τους Μουντάκηδες, που στοχεύουν να εκδικηθούν τους Σταματάκηδες. Το αλουμινάδικο του παίρνει φωτιά και εκείνος τραυματίζεται σοβαρά, αλλά η Σάντρα του σώζει τη ζωή την τελευταία στιγμή. Η επίθεση όμως δεν σταματά εκεί. Καθώς νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, προσπαθούν να τον δολοφονήσουν δηλητηριάζοντάς τον, με έναν δράστη να μεταμφιέζεται σε νοσοκόμο και να του φέρνει φαγητό. Η διπλή επίθεση συγκλονίζει την κοινότητα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

Ευτυχώς, ο Αστέρης επιβιώνει και καταφέρνει να ζήσει ευτυχισμένα με την Αργυρώ. Όμως, αυτό που τον συγκλονίζει είναι ο θάνατος του Μαθιού και της βασιλικής, όπως αποκαλύπτεται στο τέλος της σειράς.

 

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ