Σασμός εξελίξεις – Εγκαταλείπει την Στέλλα

Σασμός εξελίξεις – Ο Χρήστος βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση μετά την επίθεση της τοπικής μαφίας. Η προστασία της Στέλλας του επιβάλλει μια απόφαση που του φέρνει μεγάλο κόστος: να της ζητήσει να διακόψουν κάθε επαφή, αφήνοντάς την εκτεθειμένη σε αυτή την απροσδόκητη αλλαγή στη σχέση τους.

Σασμός εξελίξεις – Εγκαταλείπει την Στέλλα

Από την άλλη πλευρά, ο Παύλος αποφασίζει να αποκαλύψει τα πάντα για την προδοσία του Ανδρέα, δεν μπορεί πλέον να κρατήσει την σιωπή του. Ταυτόχρονα, ο Τάσος εξομολογείται στον Αντώνη τις ανησυχίες του για τη σχέση της κόρης του με τον Χρήστο. Ο εισαγγελέας ζητά από τον Γιώργο να γίνει η σκιά της Στέλλας 24 ώρες το 24ωρο, για να την προστατεύσει. Η Βασιλική μιλά ανοιχτά στην Αργυρώ για τη συμπεριφορά της απέναντι στον Αστέρη και τις υποψίες της για τη Σάντρα, προειδοποιώντας την ότι θα φέρει τις συνέπειες αν χάσει τον Αστέρη.

Παράλληλα, η Σάντρα, από την πλευρά της, ζητά από τον Βαγγέλη να τη συστήσει σε παράνομες λέσχες τυχερών παιχνιδιών, για να μπορεί να εκτονώνει τη μανία της για τυχερά παιχνίδια, καθώς είναι εθισμένη σε αυτά. Το αίτημα της γιατρού τον σοκάρει και τον κάνει να είναι πολύ επιφυλακτικός απέναντί της.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ