Σασμός εξελίξεις – Αυτός ξεσκεπάζει την Εύα

Σασμός εξελίξεις – Στο φως της αλήθειας φαίνεται το κρυφό μυστικό της Εύας στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ένα μυστικό που μόνο ο Παύλος και ο παππά-Μιχάλης γνωρίζουν. Ωστόσο, η πραγματική της ταυτότητα αποκαλύπτεται στους κατοίκους της Ανω Ποριάς, καθώς εκείνη έχει έρθει για να αναζητήσει τον δολοφόνο του Φαρμάκη.

Σασμός εξελίξεις – Αυτός ξεσκεπάζει την Εύα

Κατά την άφιξή της στο νησί, η Εύα παριστάνει μια διεθνή επιχειρηματία που περιπλανιέται σε όλο τον κόσμο και πραγματοποιεί επενδύσεις. Ωστόσο, η πραγματική της ταυτότητα αποκαλύπτεται όταν ο Δημήτρης Μαραθάκης ανακαλύπτει παλιές φωτογραφίες που την συνδέουν με τον αδελφό της Ευθύμη. Ο γιατρός της Ανω Ποριάς είχε αντιληφθεί από την αρχή ότι το πρόσωπό της θύμιζε κάτι ιδιαίτερα γνώριμο. Στα επόμενα επεισόδια, ανακαλύπτει παλιές φωτογραφίες που την απεικονίζουν με τον αδελφό της Ευθύμη πριν πολλά χρόνια.

Αφού μιλήσει με τον Παύλο, ο οποίος προσπαθεί να τον παραπλανήσει, ο Δημήτρης επιμένει ότι η Εύα είναι το κορίτσι από τις φωτογραφίες και ότι είναι η ίδια πρόσωπο. “Εχουν όμως και το ίδιο βλέμμα. Το βλέμμα στον άνθρωπο δεν αλλάζει, Παύλο,” επιμένει ο Δημήτρης. Παρόλο που ο Παύλος προσπαθεί να τον αποπροσανατολίσει, λέγοντας ότι πολλοί άνθρωποι μπορεί να μοιάζουν χωρίς να έχουν συγγένεια, ο Δημήτρης δεν υποχωρεί. Η στιγμή που η αλήθεια θα ξεσκεπαστεί πλησιάζει, και η Εύα θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει το παρελθόν της και τον πραγματικό λόγο που βρέθηκε στην Ανω Ποριά.

Παράλληλα, κάποια στιγμή που ο Γιώργος θα είναι μόνος στο αστυνομικό τμήμα και θα προσπαθεί να βάλει τις σκέψεις του σε σειρά, θα καταλάβει πως η Εύα είναι ένας άνθρωπος που βρισκόταν κοντά στον Ευθύμη μιας και θα θυμηθεί μια κουβέντα που είχε μαζί της και αφορούσε στον Φαρμάκη. «Λυπήθηκες που πέθανε ένας εγκληματίας; Πώς και έτσι;», τον είχε ρωτήσει και ο Γιώργος της είχε πει ότι δεν ήταν ένας τυχαίος άνθρωπος στη ζωή του αλλά και ότι ήξερε μια πλευρά του που οι άλλοι αγνοούσαν.

«Σοβαρά, είχες γνωρίσει εγκληματία που είχε και άλλη πλευρά;», του είχε πει και τότε θα του έρθει και η ατάκα που του είπε η Νάντια όταν ήρθε σε επαφή με την Εύα: «Με άκουσε και με κατάλαβε, προσπάθησε να μαλακώσει τις τύψεις μου για τον Ευθύμη. Μου είπε πολύ ωραία λόγια για εκείνον».

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ