Σασμός εξελίξεις – Αυτός καίει την Εύα

Σασμός εξελίξεις – Η Εύα πλησιάζει το τέλος της παρουσίας της στη σειρά καθώς σχεδιάζει να φύγει κρυφά από όλους και να εγκατασταθεί στην Κροατία.

Σασμός εξελίξεις – Αυτός καίει την Εύα

Μετά τον χαμό του αδερφού της, Ευθύμη, εμφανίστηκε στην Κρήτη κρατώντας κρυφή την πραγματική της ταυτότητα, με σκοπό να εκδικηθεί για τον θάνατό του. Οι μόνοι που εμπιστεύεται είναι οι Παύλος και ο Βαγγέλης, αλλά ο Παύλος προσπαθεί να την πείσει να φύγει και να σταματήσει να πολεμάει τους Σταματάκηδες. Εκείνη, ωστόσο, δεν πείθεται, αντιλαμβανόμενη ότι ο κλοιός σφίγγει γύρω της παίζει το τελευταίο της χαρτί.

Μετά τη βόμβα που τοποθετεί στο αμάξι του Μαθιού και τον θάνατο ενός αθώου εργάτη, αντιλαμβάνεται ότι κινδυνεύει να συλληφθεί στην Κρήτη. Ο Βαγγέλης, που δεν μπορεί να ανεχτεί την ιδέα ότι η Εύα προκαλεί κακό σε αθώους, αποφασίζει να στραφεί εναντίον της, καθώς καταλαβαίνει ότι είναι ο μοναδικός που μπορεί να τη σταματήσει. Έτσι, η Εύα οργανώνει τη δραπέτευσή της από την Ελλάδα με ένα σκάφος και σχεδιάζει να μετακομίσει στην Κροατία, ολοκληρώνοντας έτσι τον ρόλο της στην αγαπημένη μας σειρά.

Ποιες σκέψεις διακυβεύονται στο μυαλό της Εύας καθώς πλησιάζει η ώρα της απόφασής της; Θα καταφέρει να ξεφύγει από τον κλοιό των γεγονότων που την περικλείουν; Και τι άλλες ανατροπές μπορεί να επιφέρει η απόφασή της να εγκαταλείψει τα πάντα πίσω της;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ