Σασμός εξελίξεις – Αυτός είναι ο φονιάς του πατέρας σας

Σασμός εξελίξεις – Η μάνα τους ενημέρωσε τον Αστέρη και τον Μαθιό ότι ο πατέρας τους, ο Βασίλης, είχε δολοφονηθεί στη φυλακή με εντολή του Ανδρέα. Αυτό τους σοκάρει βαθιά. Στο σπίτι των Βρουλάκηδων, επικρατεί αναστάτωση και φόβος για την επιστροφή του Ανδρέα, καθώς η αλήθεια για τη δολοφονία του Βασίλη έχει γίνει γνωστή.

Σασμός εξελίξεις – Αυτός είναι ο φονιάς του πατέρας σας

Το χωριό βυθίζεται σε ένα βαρύ κλίμα απόγνωσης και αναστάτωσης. Η Βασιλική δεν μπορεί να χειριστεί την αποκάλυψη για τον Ανδρέα, και ο κίνδυνος από τις σκοτεινές σκέψεις της είναι εμφανής. Ο Μαθιός και ο Αστέρης αναρωτιούνται αν πρέπει να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, δολοφονώντας τον Ανδρέα και επαναφέροντας τον κύκλο της βίας ανάμεσα στις δυο οικογένειες λίγο πριν έρθει ο σασμός.

Παράλληλα η Εύα φέρνει τον Γιώργο αντιμέτωπο με μια αλήθεια, που δεν παραδέχεται ούτε στον ίδιο του τον εαυτό και τον επηρεάζει, θυμίζοντάς του πως ο νεκρός αδελφός της, ο Ευθύμης, του έχει σώσει τη ζωή και τον εμπιστευόταν απόλυτα, εισπράττοντας ως αντάλλαγμα την προδοσία του, όπως έπρεπε να κάνει, αφού ως αστυνομικός ήταν σε μυστική αποστολή. Η Αργυρώ, έχοντας εμπιστοσύνη στον Αστέρη, τον αναζητά και του αποκαλύπτει τα σχέδιά της για το μέλλον και τ σκοπεύει να κάνει με τη Σάντρα.

Αποφασισμένη να πάρει τη ζωή της στα χέρια της, αναζητά τη στήριξή του. Οι εξελίξεις φέρνουν ένταση και αναταραχή στις δυο οικογένειες, καθώς κάθε μέλος παλεύει με τα δικά του δαιμόνια και τις προσωπικές του αναζητήσεις για δικαιοσύνη και εκδίκηση.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ