Σασμός εξελίξεις – Αυτός αλλάζει τα αποτελέσματα του dna

Σασμός εξελίξεις – Ο Τηλέμαχος ανακαλύπτει κάτι σχετικό με την εξαφάνιση του Αντρέα, ενώ ο Παύλος βγαίνει από τη φυλακή. Η Μαρίνα μαθαίνει ότι ο Αντώνης γνώριζε για την εμπλοκή της Βασιλικής στο θάνατο του Λάζαρου, και ο Γιώργος αλλοιώνει τα αποτελέσματα του τεστ DNA που είχε διατάξει ο Γιακωβάκης.

Σασμός εξελίξεις – Αυτός αλλάζει τα αποτελέσματα του dna

Ο Δημήτρης ενημερώνει την Καλλιόπη για την κατάσταση της υγείας του Αστέρη, αλλά οι πληροφορίες τον ανησυχούν πολύ. Συνειδητοποιεί ότι πρέπει να είναι προσεκτικός ο γιος της για να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του. Ο Αντώνης ενημερώνει τον Μαθιό και τη Βασιλική ότι δεν μπορεί πλέον να την προστατεύσει από τον Χρήστο, καθώς ο εισαγγελέας είναι αποφασισμένος να βρει τον ένοχο για το θάνατο του Λάζαρου. Την ίδια στιγμή, ο Παύλος αποφυλακίζεται, προκαλώντας χαρά στο χωριό.

Αυτό που ανακαλύπτει ο Τηλέμαχος είναι κάτι σημαντικό για την εξαφάνιση του Αντρέα, το οποίο μοιράζεται με τη Μαρίνα και τη γιαγιά Ειρήνη. Αποφασίζει, ωστόσο, να μην το αποκαλύψει στην Εύα, δείχνοντας έλλειψη εμπιστοσύνης προς αυτήν. Εν τω μεταξύ, η Αργυρώ μαθαίνει για την εμπλοκή της Βασιλικής στον θάνατο του Λάζαρου και σοκαρίζεται. Καθώς ο Μαθιός και η Βασιλική προσπαθούν να διαχειριστούν την αλήθεια, ένα απροσδόκητο γεγονός έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα. Ο Γιακωβάκης επιβάλλει τη λήψη δείγματος DNA από όλους τους Σταματάκηδες.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ