Σασμός εξελίξεις – Ανδρέας – Ρούσσος σε πόλεμο

Σασμός εξελίξεις – Ο Ανδρέας επιστρέφει στην Άνω Ποριά προκαλώντας αναστάτωση. Όλοι γνωρίζουν ότι ήρθε για τον Ρούσσο, τον πατέρα του, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους, ενώ οι Μουντάκηδες λουφάζουν στο λαγούμι τους, σχεδιάζοντας το επόμενο χτύπημα.

Σασμός εξελίξεις – Ανδρέας – Ρούσσος σε πόλεμο

Ο Μηνάς συλλαμβάνεται, καθώς το σκίτσο που έδωσε η Βασιλική στην αστυνομία για τον άντρα που την απείλησε στη φυλακή, αποκαλύπτει την ταυτότητά του. Καθώς πλησιάζει η ώρα που ο Μαθιός θα παραδοθεί.Στέλλα και ο Χρήστος πλέον σχεδιάζουν ενθουσιασμένοι τον γάμο τους, αφήνοντας πίσω τους κάθε είδους προβλήματα και ανησυχίες που ενδεχομένως είχαν προκύψει. Η χαρά τους δεν φαίνεται να έχει σκιώδεις απειλές, παρά το γεγονός ότι ο παπάς, παρά την ευχαρίστησή του για τον επικείμενο γάμο, κουβαλά κάποιους φόβους του, εξαρτώμενους από τη Στέλλα.

Η Ντίνα, ανακαλύπτοντας ότι ο Ανδρέας βρίσκεται στην Αθήνα, αποφασίζει να προχωρήσει σε ενέργειες. Ο Τηλέμαχος, αντιμετωπίζοντας μεγάλες αποφάσεις στη ζωή του, ανακοινώνει τις προθέσεις του στον Παύλο και ετοιμάζεται να τον ακολουθήσει, όπως και οι Σταματάκηδες με τους Βρουλάκηδες. Η Καλλιόπη, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, αποκαλύπτει στον Ρούσσο ότι ο γιος της Ανδρέας εξέδωσε εντολή για τη δολοφονία του Βασίλη στη φυλακή. Αυτή η αποκάλυψη σοκάρει τον Ρούσσο, αναρωτιόμενος για το πώς ο γιος του έφτασε σε αυτό το σημείο.

Ενώ όλοι χαίρονται για τον επερχόμενο γάμο του Χρήστου και της Στέλλας, μια νέα υπόθεση ανησυχεί όλο το χωριό. Ο Μύρωνας εμφανίζεται με ένα σκίτσο του άντρα που φορούσε αστυνομική στολή και πλησίασε τη Βασιλική κατά τη διάρκεια της φυλάκισής της, υπαινισσόμενος σχέση με τον Λάζαρο. Η περιγραφή του σκίτσου από την ίδια τη Βασιλική αποδεικνύεται πολύτιμη για την υπόθεση.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ