Σασμός εξελίξεις – Ανατροπές και Αποκαλύψεις στον Γάμο της Στέλλας – Χρήστου

Σασμός εξελίξεις – Στο αποψινό επεισόδιο, η Στέλλα και ο Χρήστος παντρεύονται στον Σσσμό και όλη η Άνω Ποριά είναι καλεσμένη. Το ζευγάρι, πιο χαρούμενο από ποτέ, μετράει αντίστροφα για την ώρα του γάμου τους. Παρά τη χαρά του για τον γάμο της Στέλλας, ο παπάς εκφράζει κάποιους φόβους του, ενώ η Ντίνα, με μια είδηση που μαθαίνει, τους επιβεβαιώνει.

Σασμός εξελίξεις – Ανατροπές και Αποκαλύψεις στον Γάμο της Στέλλας – Χρήστου

Ο Τηλέμαχος αποφασίζει να πάρει μια μεγάλη απόφαση, την οποία ανακοινώνει στον Παύλο. Την ίδια ώρα, η Καλλιόπη με όση δύναμη της έχει απομείνει, αποκαλύπτει στον Ρούσσο ένα μυστικό που του έκρυβε και τον αφορά άμεσα. Εν τω μεταξύ, ενώ το γλέντι του γάμου έχει ήδη ξεκινήσει και το κέφι έχει ανάψει, κάποιος εμφανίζεται για να το διακόψει, φέρνοντας στο προσκήνιο μια υπόθεση που απασχολεί όλο το χωριό. Η βραδιά αναμένεται γεμάτη συναισθήματα και αποκαλύψεις. Οι προετοιμασίες κορυφώνονται και όλοι οι καλεσμένοι ετοιμάζονται να γιορτάσουν τον γάμο της Στέλλας και του Χρήστου.

Η χαρά και η ανυπομονησία κυριαρχούν, αλλά οι ανησυχίες του παπά και οι αποκαλύψεις της Ντίνας προσθέτουν έναν αέρα μυστηρίου στη βραδιά. Ο Τηλέμαχος, με την απόφασή του, φέρνει νέα δεδομένα στη ζωή του Παύλου, ενώ η Καλλιόπη, με την εξομολόγησή της, αναστατώνει τον Ρούσσο. Καθώς η γιορτή συνεχίζεται, η αναπάντεχη εμφάνιση ενός ατόμου ανατρέπει τα πάντα, αναδεικνύοντας μια υπόθεση που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Το βράδυ αυτό στον Σασμό, με τις πολλές του εκπλήξεις και αποκαλύψεις, θα μείνει αξέχαστο σε όλους τους κατοίκους της Άνω Ποριάς.

Τι μυστικό αποκαλύπτει η Καλλιόπη στον Ρούσσο και ποια θα είναι η αντίδρασή του; Ποιος είναι τελικά ο απρόσμενος επισκέπτης που εμφανίζεται στο γλέντι και ποια υπόθεση φέρνει στο φως; Πώς θα αντιδράσουν οι παρευρισκόμενοι στις αποκαλύψεις και τις ανατροπές της βραδιάς;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ