Σασμός – Έξαλλη η Νάντια – Απαιτώ ότι μου ανήκει

Σασμός – Η εξέλιξη της σειράς καταγράφει έναν ανείπωτο πόλεμο ανάμεσα στη Νάντια και τη Βασιλική στην Άνω Ποριά. Η συγκρούση αναδύεται όταν η Νάντια εμφανίζεται και επιτίθεται δυναμικά κατά της Βασιλικής, απαιτώντας τμήμα της περιουσίας που ανήκε στους Σταματάκηδες.

Σασμός – Έξαλλη η Νάντια – Απαιτώ ότι μου ανήκει

Η Νάντια, έχοντας πληροφορηθεί πως ο Νικηφόρος ήταν γιος του Μαθιού, υποψιάζεται ότι η Βασιλική την παραπλανά με σκοπό να διατηρήσει την περιουσία. Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορταζ, απαιτεί από τη Βασιλική να εξηγήσει πώς ήταν δυνατόν η μητέρα της να γνώριζε την προέλευση του Νικηφόρου, ενώ εκείνη αγνοούσε την οικογενειακή σύνδεση μεταξύ Νικηφόρου και Μαθιού. Η Νάντια, αποφασισμένη να ανακτήσει ό,τι της ανήκει, αποκαλύπτει ότι δεν θα σταματήσει ούτε μπροστά σε DNA τεστ για να αποδείξει τη γέννησή της από τον Στεφανή.

“Όπως εσύ ήξερες για τον Νικηφόρο, έτσι και η μάνα μου γνώριζε την πραγματική μου καταγωγή από τον Στεφανή”, καταγγέλλει στη Βασιλική, δηλώνοντας ότι απαιτεί το δικαίωμά της στο μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας. Αντιμέτωπη με τις απαιτήσεις της Νάντιας, η Βασιλική αντιτίθεται, αναφέροντας ότι ο Στεφανής είχε αφήσει χρέη που ο Μαθιός ήταν υποχρεωμένος να εξοφλήσει. “Τα χωράφια και το σπίτι ανήκουν στην οικογένειά μου. Δεν υπάρχει τίποτα για εσένα να πάρεις”, αντικρούει η Βασιλική, επισημαίνοντας ότι η περιουσία έχει ήδη διαχειριστεί για την καταβολή των οφειλών του Στεφανή.

Η σειρά συνεχίζει να ανατρέπει τις καρτέλες, ενώ η αντιπαράθεση μεταξύ Νάντιας και Βασιλικής υπόσχεται νέες εξελίξεις γεμάτες ένταση και ανατροπές.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ