Σασμός – Έτσι γλιτώνει την φυλακή

Σασμός – Η Εύα σχεδιάζει την απόδρασή της στα επόμενα επεισόδια της σειράς με συγκλονιστικό τρόπο. Αφού κρατά κρυφή την ταυτότητά της στην Κρήτη μετά τον θάνατο του αδελφού της Ευθύμη, ετοιμάζεται να εκδικηθεί.

Σασμός – Έτσι γλιτώνει την φυλακή

Η Εύα, για να πετύχει τον σκοπό της, αξιοποιεί διάφορες τακτικές με τη βοήθεια των συνεργών της, Παύλου και Βαγγέλη. Παρά τις προσπάθειες του Παύλου να την πείσει να απομακρυνθεί από τον κίνδυνο και να μην εμπλακεί σε μάχες με τους Σταματάκηδες, η Εύα εμμένει στις δικές της επιλογές. Ακόμη, ερωτεύεται τον Γιώργο, αγνοώντας τις προειδοποιήσεις του Παύλου. Τα πράγματα φτάνουν στα άκρα όταν ο Παύλος αποφασίζει να αντιμετωπίσει την Εύα, αντιλαμβανόμενος ότι είναι ο μόνος που μπορεί να τη σταματήσει από τις επικίνδυνες πράξεις της.

Από την πλευρά της, η Εύα νιώθει τον κλοιό να σφίγγει γύρω της, ιδίως μετά τον θάνατο ενός αθώου εργάτη από τη βόμβα που έβαλε στο αυτοκίνητο του Μαθιού. Συνειδητοποιώντας ότι κινδυνεύει να συλληφθεί, η Εύα οργανώνει τη διαφυγή της από την Ελλάδα με ένα σκάφος που προορίζεται για μια χώρα των Βαλκανίων. Ενώ ενημερώνει τον Βαγγέλη για τα σχέδιά της, εκείνος αποκαλύπτει στον Παύλο τα πάντα.
Έτσι, η ιστορία εξελίσσεται σε μια συναρπαστική καταδίωξη και αντιπαράθεση μεταξύ της Εύας και των συνεργών της, αναδεικνύοντας την ένταση και τον κίνδυνο που τους περιβάλλει.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ